Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý kluk a boháč v letech se sblíží díky knihám i svým prvním iPhonům. Jejich záhadné přátelství pak přetrvá i po starcově smrti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uz pri pohlade na to,ze predloha k tejto zalezitosti je od velikana Stephena Kinga,ma uistila,ze stoji za to pustit si to a nemylil som sa,hned na zaciatku musim upozornit,ze sa nejedna o horor,skor by som sa priklonil k mysterioznej drame,ale so skvelym i zaujimavym nametom a urcite ma tento film aj obrovsky potencial,taktiez pochvalim Jaedena Martella,ktory bol presvedcivy ako herec,cize ak si to teraz po skonceni premietnem spatne,tak mi to stale vychadza na pat hviezd,aj tak bude...:⁠-⁠) ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Pomalé, náladové, melancholické. V podstate coming of age story s duchárskym podtextom, ponaučením.  Krásne natočené, zahrané, po technickej stránke, stránke výpravy, tomu v podstate nie je čo vytknúť. Dokáže to vtiahnuť. Jeden Martell pravdepodobne podáva svoj životný výkon, klobúk dole. Myslím, že z Kingovej novely sa viac vyťažiť nedalo, čo rozhodne nie je mínus, práve naopak, jedno pekne doplňuje druhé, a naopak. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Četl jsem toho mnoho od Stephena Kinga, ale tuto povídku neznám a pro film samotný je to možná dobře. Telefon pana Harrigana není sice nijak děsivý, ale při nejmenším je zajímavý a byl jsem po celou dobu napjatý, co se bude dít a jak to dopadne. Co však bylo výborné, tak herecké výkony. Donald Sutherland není nijak překvapivý, přece jenom je to herecká legenda, ale Jaeden Martell mu skvěle sekunduje - vlastně mě nezklamal v žádném filmu, co jsem ho viděl a čí dál víc mě zajímá, jak se bude posouvat. Rozhodně se k tomuto filmu jednou vrátím a jsem si jist, že si ho opět užiju. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jedno je jisté, pro příznivce strašidelných hororů tohle...zkrátka není. Jsem velmi mile překvapen, jak skvěle se podařilo (v což jsem nijak nedoufal) převést Kingovu povídku do filmové řeči. Kdo zná jeho tvorbu, dobře ví, že King je především vypravěč a mistr psychologického dramatu. To hlavní stojí na dialozích postav a jejich následném jednání. Sledovat naslouchajícího Harrigana a předčítajícího Craiga a jejich následné rozhovory bylo tak dokonalé, až mi bylo líto, když jejich setkání skončila. Lehce Faustovské téma, zodpovědnost, vina, moc peněz, přátelství, porozumění, samota, hledání a nacházení. Hrůza zde není prvoplánová, nýbrž je tak trochu pod kůží. A naprosto rozumím nepochopení filmu i tomu, že kdo čekal nějakou bubákovinu, která se nabízela, ale naštěstí zůstal snímek při zemi, musí být zklamán. Ale ať psal King o upírech, vlkodlacích nebo monstrech z vesmíru, tak vždy byl na prvním místě příběh lidí konajících dobro či zlo, mýlících se, hledajících a mnohdy troskotajících. Výborný vizuál a slušná hudba. Spokojenost, ale těm, co by chtěli prvoplánovou hrůzu, film nedoporučuji. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jak známo, Štefan už pár let mele impotentní hovna bez invence, vykrádá sám sebe a de fuckto jen senilně parazituje na svém vlastním jménu. Neva, každý se jednou vypíše, a když člověku sem tam dojde hajzlpapír, každá povídka dobrá. Co ale va, je to, že se ta hovna zjevnou parazitací na jeho jméně furt někdo urputně snaží audiovizualizovat. A jak známo, hardiskem, fleškou nebo dévedéčkem si úspěšně prdel vytřít nelze, tudíž nezbývá, než se zase sto minut v křečích zvídavě ponudit v očekávání alespoň nějaké té svěží pointy bývalého mistra, načež táhlým, bublavým prdem vyjádřit opětovnou hrubou nespokojenost s tou plytkou demencí za každou cenu. A to je docela škoda. Děda Clonazem i mladej Bohuslyš jsou schopní a sympatičtí herci a líbilo se mi i to milé podprahové sdělení, že je i-phone zkurvená předražená plečka pro vypatlané snobské i-mrtvoly, kompatibilní leda tak s i-raqí, pročež se s ním z normální krásné, plně funkční a trvanlivé raqe za nežidáckou cenu, která přirozeně nemá žádný vyjebaný thunderbolt, ale jen plně standardizované a účelově nehrabivé USB-C, dovoláte leda tak Prácemu do i-pekla. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

Nová kingovka nabírá Hiddlestona s Hamillem

09.05.2023

Fanoušci Stephena Kinga by měli zbystřit, následující filmová novinka by jim totiž mohla udělat velkou radost. Do adaptace povídky The Life of Chuck byli totiž čerstvě obsazeni herci Tom Hiddleston … (více)

Reklama

Reklama