Reklama

Reklama

Boy Kills World

  • USA Boy Kills World (více)
Trailer 2

VOD (1)

Píše se nedaleká postapokalyptická budoucnost a městu, kde žije, vládne zkorumpovaná dynastie v čele s Hildou Van Der Koy. Právě ona mu zabila matku i sestru a nechala ho navždy umlčet a ohluchnout. Jeho jediným přáním a posláním je vidět ji umírat v bolestech. A udělá pro to cokoli. Aby přežil, naučí se odezírat ze rtů. Aby se pomstil, podrobí se drsnému výcviku tajemného šamana. Vedený hlasem své oblíbené videohry z dětství se stává nástrojem smrti, který už nic nezastaví. A v předvečer brutálního vybíjení oponentů, která patří k Hildiným každoročním kratochvílím, rozpoutá krvavá jatka. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (156)

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem nenáročný akční výplach a bohužel jsem ani to nedostal. Dějově extrémně pitomé, většina postav (včetně té hlavní) vyloženě otravné a akční rubanice nezačnou po chvíli jen splývat, ale (a to je nejhorší) i nudit. Od 1* hodnocení to "zachraňuje" závěrečný fight, který má konečně nějaké grády, emoce a který jakoby do tohoto filmu ani nepatřil. Nakonec velmi slabé 2*. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nakonec dám tři. Ovšem pořád nechápu tady hodnotící, že furt vzívaj slovo nadhled a humor. To bohužel povětšinou dělá z akce frašku. Tady jsem původně zamýšlel dát jen dvě. A to z toho důvodu , že ve dvou třetinách filmu se povedená akční stránka střídala s podivnejma scénama, který vypadaly až trapňoučce. Ten závěr ovšem byl ďábelskej masakr. A ten šaman byl borec ze zátahu dvojky. Škoda že to Mohr nedotáhnul k dokonalosti. Ale úplně blbý to nebylo. 50%. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Kill Bill meets Hunger games meets Ip Man meets Street Fighter. A s trochou Johna Wicka a Enter the Dragon. V zásade live action anime, ktorému sa podarilo v aktuálne stále početnejšom subžánri komiksovo ladených revenge akčňákov (John Wick, Nobody, Kate, Mandy, Upgrade, Monkey man, etc.) nájsť niečo svoje a nápadité. ()

WenceslasHip 

všechny recenze uživatele

Hunger Games, Kill Bill a Mortal Kombat, který je natočený Matthew Vaughnem. Asi takhle bych popsal tenhle režisérský debut Moritze Mohra. Odvážný film, jehož akce se opírá o arkádovky. Film nás zavede do dystrofického světa, který ovládá dynastie a my sledujeme příběh hluchoněmého chlapce, který je připravený pomstít svojí rodinu. Bill Skarsgård předvádí obstojný výkon, který pouze stojí na jeho mimických dovednostech. Akce a souboje jsou ve filmu brutální a kreativní. Postavy jsou vtipné, a docela dobře vykreslené. Po pár minutách film diváka vztáhne a nechce ho pustit. Finální souboj je plný akce a emocí. Doporučil bych všem úchylům, kteří ujíždí na nechutnostech jako Kill Bill. Zkrátka jako akční jednohubka film funguje, jenom se v tom nesnažte hledat větší logiku. 7/10 ()

jendAA365 

všechny recenze uživatele

Podobná low budget euforie jako z hafo let starýho Gamera. Sympaticky lacinej vizuál. Ten voice over koncept hlavní postavy je fakt osvěžující, jenom jsem čekal, kdy padne slovo “groovy”. Skarsgard taky na pohodu v rámci fitness možností. Ale jinak je to hrozně lacinej shit, kterej se občas osobitě snaží bourat šablony akčního žánru. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Trvalo skoro osm let, než se film dostal do produkce. „Lidi z ditributorských společností zhlédli krátký film, který Moritz Mohr udělal jako koncept, ale celý scénář jim přišel moc šílený a nenormální. Říkali: ‚Tohle není něco, na co by se lidi chtěli každý den koukat. Do toho nemůžeme investovat peníze,‘“ prozradil CBR Sam Raimi, jeden z producentů filmu. (DavePave)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě další scéna. (Puxina)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Reklama

Reklama