Reklama

Reklama

Zpátky do divočiny

  • Austrálie Back to the Outback (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Na první pohled z nich jde sice strach, ale ve skutečnosti mají srdce ze zlata. Právě utekli ze zajetí a hledají domov. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (37)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hadice, molochyně (nevím jak se píše samička od molocha tak to zkusím takhle), škorpion a pavouk utíkají ze zoo do divočiny a po cestě přiberou teplou a metrosexuální koalu .    Snaží se je chytit chlápek ze zoo s jeho synem a to je celý film.  Bohužel je to krátké a chybí tomu humor i hlášky. jedna z mála je vtipných je koleso hovínek se roztočilo.  80 procent ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele

40 % Animáky mám povětšinou opravdu v oblibě, ale tenhle nedopadl na úrodnou půdu. Animace neurazí, nenadchne. Příběh neurazí, nenadchne. Zvířátka neurazí, nenadchnou. Vtípky neurazí, nenadchnou. Je to celé hodně umělé - bez sebemenšího kouzla, jiskry, něčeho nového, nebo alespoň neokoukaného. U nás už se tohle pouštět znovu nebude - je spousta animáků, které vám předají totéž, ale lépe... ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla kapku nuda a popravdě ani děti nevydržely. U mladší to není překvapení, starší už u filmu vydrží, když ji zaujme. Příběh je slabší, nepřináší nic nového, medvídek koala strašně otravnej. Animace dobrá, ale to dnes beru jako standard. O opakovaný puštění nebyl v naší domácnosti zájem. 2,5* ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Úplně pohodová podívaná cílená hlavně na mladší publikum. I tak dokázala ale občas docela pobavit. Hraje to dost na jistotu a nepřináší to nic speciálního ani objevného, ale zabaví to dobře. Dost to kopíruje jiné filmy, hlavně samozřejmě Madagascar, ale v některých případech to zvládal lépe, než vykrádaná předloha. Konec byl příjemně sladký. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Roztomilá jízda pro nejmenší, kteří BttO ocení určitě nejvíce. Jde o milou, roztomilou a akcí nabušenou bláznovinu. Takový australský Madagaskar, který díky střímné stopáži nezačal nudit. Cením i animovanou verzi národního pokladu, Stevea Irwina, kterým se hlavní "padouch" inspiroval. Hlavní dvojice skládající se z Taipanky a Hezounka je fajn a jejich společné scény někdy dokonce i baví. Film jako takový se pohybuje jen lehce nad průměrem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Postava Chaze Hunta (Eric Bana) je z velké části vzhledem i profesním zaměřením inspirována známým australským lovcem krokodýlů Stevem Irwinem. Ten se zde ve své animované verzi dokonce objeví. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama