Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (227)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když jsem do filmu šel, všiml jsem si jen, že má jít o snímek dobrodružný/ Sci- Fi a ta romantika mi nějak unikla. Když jsem si film pustil, romantika naopak jasně převažovala, logika byla někde na svačině a celá záležitost byla zjevně určena publiku do patnácti let věku, proto asi ta naivita. A do toho ten soundtrack... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $7,885,294Tržby Celosvetovo $14,793,385Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Určite zaujímavý projekt. Herci snaživý, niektoré momenty v skutku veľmi citlivé a dramatické. Škoda že ako celok to nie úplne úderné. Má to úseky, keď to chce byť uvoľnené, zábavné ale chýba tomu lepšia vyváženosť. U takého Marťana to Scott vystihol ukážkovo. /60%/ ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Premisa zněla zajímavě, čekal jsem mnohem lepší sci-fi drámo, kde by se hrdina musel nějakým způsobem připravovat na misi zpět na Zemi, děj víc přiblížil život na Marsu, potažmo jakékoliv vyrovnávání se se změnou. Ne, že se během první čtvrthodiny dostane na Zemi, stihne tam potkat borku, s níž si do té doby akorát volal „přes internet“ (aneb když neexistuje mezi Zemí a Marsem žádné zpoždění signálu ani v nedaleké budoucnosti), projet značnou část států a aby se neřeklo se ocitnout i na hranici života a smrti. Nelíbilo se mi, že jediné opravdu vykreslené postavy zde tvořila zmíněná úhlavní dvojice, zbytek tu figuroval jen jako výhradně záporná strana, která se je snažila dostihnout a zastavit. Vlastně jsem ani nepochopil, pro koho je tento film určen - nebylo to ani pořádné sci-fi, ale ani rodinný film. Něco nemastného neslaného mezi. /// Viděno na Prima MAX. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robertson ako teenagerka? Síce takmer dekáda rozdiel podľa občianskeho preukazu, ale ona je stále vhodný typ pre dievčenske postavy. Hoci ten chlapček už veru vyzeral pri nej ako dieťa. Inak zabudnuteľný film, na ktorom ma iritoval nevyvážený zvuk, veľmi rušivý element celého filmu. Pozeráte sa na normálne dialógy a naraz pustená hudba ako z repráku na Rammsteine. No aspoň som po nejakom čase videl Carlu Guginu a až po istom pátraní som zistil, že je to vlastne tá milá deva z Bon Joviho "ALWAYS". Takže nakoniec ten film predsa len nejaký prínos mal. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká pohodovka na zabitie nudy. To som však ešte netušil, že tento film jej vyprodukuje ešte omnoho viac. A naviac k tomu také hallmarkovské podanie s infantilným podtónom, citovo vydieračské až strach. K tomu ešte aj slabá réžia a výprava. Ostali iba dobrí herci, ale aj tých mi bolo trochu ľúto. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Premiéra filmu se několikrát přesunula. Poprvé byla stanovena na 29. července 2016, kvůli premiéře filmu Matky na tahu však byla přesunuta premiéra filmu na 19. srpna 2016. Avšak kvůli filmům Ben Hur, Kubo a kouzelný meč a Týpci a zbraně byla premiéra filmu opět přesunuta, tentokrát na 21. prosinec 2016 (kvůli vylepší vizuálních efektů). Nakonec měl film premiéru 3. února 2017. (Varan)
  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)

Reklama

Reklama