Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (226)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jakoby nejvíc chválim tu kameru, vizuál a celkově je to nádherný.. miluju vesmír. Romantická chemie mezi Máslofíldem a Robertsnovou mi byla docela volná.. ale nevadila.. Gary Oldman působil dost směšně a hudba občas srala a občas se dala. Tak co z toho? Celkem fajn pokoukáníčko, leč romantika neni můj šálek vodky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Nezáživné a predvídateľné. Dosť veľká nuda napriek vloženej energii a peniazom. Trvá to neúnosné dve hodiny, ktoré sa nám tvorcovia síce snažia spríjemňovať svižným striedaním lokácií (z Marsu do NASA a odtiaľ do normálneho pozemského mesta, kde to začína nebezpečne zaváňať Starmanom), ale čo z toho, keď dospelí aj detskí herci sú dosť o ničom (vrátane Garyho Oldmana, ktorého houmlesácko-hipisácky vlasato-bradatý imidž sa mi nepáči). Najlepšia je nakoniec asi snaživá, síce občas afektovaná, ale milá a pekná Britt Robertson (Pod kupolou, Mr. Church, Psia duša). ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který má potenciál a který hlavně ve druhé polovině je nějakým způsoben kvalitativně těžen, ale celkově chcete producenty, dramaturgy a scénáristy zbušit za celou první polovinu filmu, která je nehorázně natahovaná, nudná, prostě a jednoduše slabší. The Space Between Us by potřeboval údernější scény, větší rozpočet a zajímavěji pojatý Mars (na který právě moc peněz asi nebylo). Místo toho ze začátku vidíme malého hackera, který si na Marsu může dělat co chce a nikdo na něj nedohlíží. Na zemi vše začne být daleko zajímavější, neboť konfrontace Gardnera s Tulsou je živou vodou pro celý film. Chemie mezi nimi funguje perfektně a ač se občas dostaví nějaký ten kýč, prospívá celkovému vyznění vztahu, který oba charaktery mezi sebou mají. A když už hrozí, že se může dostavit nuda, tvůrci mají v zásobě Gardnerovu nemoc, jež ve výsledku dopomůže k celkovému pozitivnějšímu hodnocení a mírnému palci nahoru. 65% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit velmi dobrý nápad na zfilmování. Značná část filmu je takové sci-fi dramíčko, u kterého mi po čase začala chybět trochu nějaká akce. Jenže pak se film ztočí úplně jiným směrem, než předpokládáte. A to k romantice. A to byl velmi dobrý krok, protože od toho momentu je ten film TOPový. Asa Butterfield a Britt Robertson jsou skvělá dvojice a naprosto jsem je žral. Bylo to hrozně krásné a dojemné, moc hezky se na to dívalo. Objektivně bych za celý film měl dát 4*, ale ta romantičnost byla tak skvělá, že dávám 5*. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Já vím, že už název Vesmír mezi námi by mi měl napovědět, že to bude romantika. A já romantiku opravdu ráda, ale na toto téma bych asi ocenila té romantiky trochu méně. Nehledě na to, že pár věcí mi tam nesedělo. Spoiler: Jelikož se na konci ukázalo, kdo je pravým otcem vesmírného dítěte, tak se mi nechce věřit, že by šupem neposlal astronautku zpátky na zem, po tom co se dozvěděl, že je těhotná. Kor, když to bylo i v jeho moci. A video, kde tam blbne se svým bráchou, ze kterého všichni vyvodili, že onen brácha je jeho otec, tak to už trochu zavánělo incestem. Malinké zklamání a lepší 3h. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Nátačelo se ve státech USA – Arizona, Kalifornie, Colorado, Florida, Nevada, Nové Mexico a Utah. (griph)
  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)

Reklama

Reklama