Reklama

Reklama

Hon na vrahy

(seriál)
  • USA Catching Killers
USA, (2021–2023), 7 h 54 min (Minutáž: 32–46 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Recenze (24)

ShiShinka 

všechny recenze uživatele

Dokument zachycující okolnosti a způsob polapení těch nejnebezpečnějších a nejzvrácenějších. To vše se dozvídáme přímo z úst vyšetřovatelů. Podkresleno autentickými nahrávkami z výslechů a návraty na inkriminovaná místa, kde vyšetřovatelé popisují poslední okamžiky těchhle monster na svobodě. PS: Pokud požadujete psychologickou sondu do duše každého sériového vraha, existují několikahodinové dokumenty věnující se těmto rozborům. Například o BTK jich bude zhruba tak miliarda. Nechápu co čekáte, že se dozvíte za necelých 40 minut o člověku, který vraždil desítky let. Ještě v dokumentu soustředícím se na jeden konkrétní úsek vyšetřování daných případů. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Slušný true crime seriál, soustředící se na pátrání po vrazích z pohledu policistů. Plus je, že se soustředí na méně známe kauzy, které jsou ale často děsivější, než ty nejznámější případy. Mohlo by víc zaměřit i na pachatele, jejich motivaci, rozhovor s nimi atd. Tak je tam málo autentických záběrů, je to dost soft. 3,5* ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá forma, ale provedení mě lehce iritovalo. Světle modrá toyota je světle modrej ford, ženu, o které všichni mluví coby o babičce, představuje čtyřicátnice a takhle by bylo možný pokračovat. Po skončení většiny dílů jsem si taky pokládal otázky, který jsem si podle mě pokládat nemusel, kdyby to bylo k divákům o něco vstřícnější, kdyby se tvůrci zamysleli nad tím, co zůstalo nevyřčeno a přitom by to diváky mohlo zajímat. Ještě mám jeden postřeh, a sice že si někteří detektivové i poplakali, ale beru to už jako součást jejich show, založené na tom, že se nachomýtli k případům, ze kterých se staly legendy. Nechyběl jedinej z nich, všichni se rádi nechají znovu vidět. Tahle neštěstí pro ně ve skutečnosti mají příchuť regulérní slávy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument sa zameriava na konkrétnych páchateľov a skutkom ktoré spáchali, pričom pokiaľ dúfate v autentické zábery z miesta činu či z vyšetrovania - zabudnite. Celý dokument sú poväčšine monológové výpovede vyšetrovateľov či ľudí, ktorí sa podieľali na odhalení identity vraha, s prebleskom inscenačných scén či zvukových záznamov výpovedí páchateľov. Prvá časť materiálovo odfláknutá, druhá lepšia v závere kvôli autentickým záberom zo zatýkania a výsluchu, tretia a štvrtá epizóda sa zaoberajú jedným prípadom, pričom kvalitatívne ťahá dokument nahor z dôvodu priebehu vyšetrovania. Lepší priemer .. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Ehm jako jo, jak se do toho dostaneš a že jsem si musel dávat 3x rozběh, tak to frčí. Že bych z toho 2 dny nespal nebo mě to jinak odpálilo v křesle, to ne. Na Netflix dobrý. Jinak nevím jestli bych do toho šel. Na další řadu se asi podívám. Připomínalo mi to seriál o nespravedlivých odsouzeních taky z Netflixu. Hlavně ten dvoudíl nakonec první série. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama