Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já už ten záměr asi pochopil. Z Netflixu se pomalu ale jistě stává Hallmark dneška. A až tu Netflix ovládne diváky celého světa, tak nás svojí nekvalitou totálně ubije. Zažít velký filmový zážitek bude tak spíš za trest, než pro radost. Jediný plus na tomto filmu jsou ty pěkné záběry ze Skotska, ale ty zajistí i Cestománie. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Taková harlekýnka v televizi. Asi bych začala klady - nádherné prostředí Skotska, pár hezkých skotských melodií a sympatický hradní pán. Taky mi přišlo překvapivě osvěžující, že hlavním hrdinům není dvacet. A tím to asi končí. Děj děsivě přitroublý, stejně tak scénář a výběr písní. Vánoční kýč v každém záběru - ten nazdobený hrad na konci byl prostě hnus. Brooke Shields neumí hrát, dobrá mi připadala jen coby Joeyho pošahaná fanynka v Přátelích, protože tam ten křečovitý výraz seděl. Co mi ovšem vadilo snad nejvíc, to byl ten applácký product placement. Prostě tenhle film se nepovedl a znovu ho rozhodně neuvidím. Jedna hvězda, ta druhá je za Skotsko… ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto. A Castle for Christmas vôbec nie je až taký hrozný film. Som rada, že som sa nenechala odradiť nízkym hodnotením. Jasné, vianočná klasika z toho nebude, film upadne do zabudnutia ako stovky podobných filmov, ale viete čo? Je to taký pohodový feel-good-movie alebo povedzme chick flick pre romantické duše. Mňa to potešilo a aspoň chvíľu som nemyslela na to, kedy ten vírus odo mňa odíde. Prekvapili ma negatívne komentáre k Brooke Shields, ja však podotýkam, ja som tento film práve kvôli Brooke pozerala. Kedysi som ju veľmi obdivovala a stále je to pekná žena. Teším sa, že dostala rolu. Potešila aj Drew Barrymore, aj keď tá sa tu len mihla. Čakala som klasický zimný príbeh, ale ostala som prekvapená, že nie celý film je o Vianociach. SPOILER: Úspešná spisovateľka si kúpi zámok v Škótsku, presťahuje sa tam, aby mohla písať v krásnej knižnici s krbom. No a čo? Veď ak na to má. Je obdivuhodné ísť za svojim snom. A stretne tam lásku. No a? O čom by mal byť potom romantický film? Čo sa mne videlo ešte najmenej reálne a málo pravdepodobné, bolo to množstvo voľného času, ktorý všetci tí ľudkovia mali, keď si tak vysedávali v tom pube a venovali sa ručným prácam, akoby nikdy nemali nejaké povinnosti. Na Imdb má A Castle for Christmas aktuálne hodnotenie 5,6. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tom hraje pozapomenutá hvězda 80ek (Shieldsová) a k tomu další, prakticky zapadlá (Elwes), přál jsem jim to. Rozjezd byl dobrý, ale nadšení postupně opadávalo, až se proměnilo ve zklamání. Ta chemie nebyla silná a oba měli dobré chvilky (Shieldsová víc), ale celkově se jim postavy nepovedly. Pro mě navíc vedlejší postava nemluvného gaye sice roztomilá svou jehněčí duší v medvědím těle, ale byla to typická vata na zacílení co největšího okruhu diváků. Ještě že byla postava černé recepční pro příběh důležitější. // 42% ()

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Neurazí ani nijak zvlášť nepotěší. Asi jsem sáhla vedle, protože cílovka je trochu starší než já, tak mi bylo spíš trapně. Ale skvěle obsazené, vtipné a k tomu ty skotské přízvuky! Boží :-D Romantický vánoční film o tom, že i Americká kráska může najít štěstí za kopečky, lásku, titul a hrad. I když mi přišlo vlastně smutné, že jako lord a majitel hradu přistoupil na to, že dluhy za něj zaplatí bohatá spisovatelka... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno