Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam bylo sympatičtější obsazení hlavního dua, kdyby tam bylo o trochu více vtipu, bylo by to za více hvězdiček. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy se hlavní pár seznamuje při střílení. Celkem fajn byla i parta pletacího klubu. Na dlouhý zimní předvánoční večer po celodenním pečení cukroví, když potřebujete vypnout celé tělo, je tento film ideální. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nečakal som moc, a nakoniec ma to celkom príjemne prekvapilo. "A Castle For Christmas" je síce jeden neskutočný romantický gýč a ani sa za to nehanbí, ale na druhú stranu ma občas vedel príjemne pobaviť. Páčili sa mi vedľajšie postavy, občas to malo dobré úlety a okrem toho tam tvorcovia z nejakého dôvodu ešte priniesli aj asi dve komicke "montáže", ktoré fakt nechápem a vyznievajú trápne... ale zasmial som sa na to. Vyzerá to celkom pekne... interiéry aj exteriéry majú svoje čaro a je tu pár pekných záberov. Nemôžem povedať, že je to film, ktorý chytí za srdce a zanechá silnú romantickú spomienku, ako nič iné nikdy nedokáže... ale ako ľahká oddychová romantická vianočná komédia som si k tomu cestu našiel. Takže, pokojne ma aj za moje pozitívne dojmy zožerte, mňa to bavilo. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Neurazí ani nijak zvlášť nepotěší. Asi jsem sáhla vedle, protože cílovka je trochu starší než já, tak mi bylo spíš trapně. Ale skvěle obsazené, vtipné a k tomu ty skotské přízvuky! Boží :-D Romantický vánoční film o tom, že i Americká kráska může najít štěstí za kopečky, lásku, titul a hrad. I když mi přišlo vlastně smutné, že jako lord a majitel hradu přistoupil na to, že dluhy za něj zaplatí bohatá spisovatelka... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Taková harlekýnka v televizi. Asi bych začala klady - nádherné prostředí Skotska, pár hezkých skotských melodií a sympatický hradní pán. Taky mi přišlo překvapivě osvěžující, že hlavním hrdinům není dvacet. A tím to asi končí. Děj děsivě přitroublý, stejně tak scénář a výběr písní. Vánoční kýč v každém záběru - ten nazdobený hrad na konci byl prostě hnus. Brooke Shields neumí hrát, dobrá mi připadala jen coby Joeyho pošahaná fanynka v Přátelích, protože tam ten křečovitý výraz seděl. Co mi ovšem vadilo snad nejvíc, to byl ten applácký product placement. Prostě tenhle film se nepovedl a znovu ho rozhodně neuvidím. Jedna hvězda, ta druhá je za Skotsko… ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Brooke Shields to poňala Studenkovej štýlom. Myslela si, že do seba narve kilá botoxu a bude vyzerať mladšie, ale opak sa stal pravdou, presne ako u našej Zdeny. Síce čelo vyžehlené, ale zvyšok taký neforemný, z diaľky ešte ok, z blízka starena nad hrobom. Inak jeden z najslabších vianočných filmov za posledných 10 rokov. Hocijaká Pilcherová má väčší prínos, tu žiadna vianočná atmosféra nesálala. Oni si asi mysleli, že keď tam budú v kuse opakovať melódie ako Deck the Halls či Jingle Bells, tak to bude automaticky atmosféra jak lusk, ale nič takého sa nestalo. A tá romantika, to ako fakt, to bolo tak pre osamelé paničky po päťdesiatke. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama