Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Retro vánoční komedie o tom, že v životě jsou důležitější věci než vysněný telefon a konzole pod stromeček. Sympatické herecké obsazení a fajn atmosféra většinu času umě maskují, že na 8bitové Vánoce nebylo moc peněz, ale v půlce to přeci jenom začne drhnout. A závěrečná změna tempa a vlastně i žánru je bohužel dost nefunkční a působí přinejlepším podivně. Ale večer se u téhle retro záležitosti strávit dá a neurazí ani dospělé, ani prcky. ()

L-wyz 

všechny recenze uživatele

Filmu se dá, pokud máte tento typ filmů rádi, máloco vytknout, takže ve svém komentáři si jen kopnu do dabingu a titulků. Nejprve jsem si film pustil s dabingem, ale po pěti minutách jsem to musel hodit na původní znění s titulky. Vážně nikomu z těch, kteří se na dabingu podíleli nevadilo, když dětští herci mluvili dospělým hlasem? Netýkalo se to všech, ale i tak to bylo do uší bijící. Připomnělo mi to příšerný DVD dabing (SPI Film) jinak výborného Mostu do země Terabithia.  Ale jak už jsem psal na začátku, tak ani titulky nebyly žádná sláva. Za tolik chyb a nepřesností by se i Google translator musel stydět. A za tohle by chtělo HBO dostat zaplaceno? Leda velký hnědý... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to asi o cosi vtipnější a nápaditější. Fantasy to není vůbec (na Kevina taky mluvil ďábelský kotel a nebylo to fantasy), o těch 8-bitech to v podstatě taky není, ale jako rodinná komedie, kdy děcka postupně zjišťují, co je na vánocích to nejdůležitější, je to asi docela ok. Průběh spíše průměrný, vyústění a finální pointa moc pěkná. Neil Patrick Harris s dcerkou mi byli ale daleko sympatičtější, než ta ústřední retro parta. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Tieto retro vianočné filmy mám veľmi rád a napriek tomu, že film je súčasný, tak osemdesiatkovú atmosféru sa im podarilo dobre navodiť. Detskí herci sú fajn, síce hrajú také archetypy až karikatúry detských postáv, ale to nejak neprekáža. Divák už len čaká kedy to tvorcovia ukončia klišé, aby si to nintendo pod tým stromčekom našiel, no namiesto toho príde niečo nečakané, čím to výborne ukončia. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že jsem to čekal lepší. Přeci jen název 8bitové Vánoce, k tomu Barney Stinson, kterého budu mít vždycky rád a na vrch příběh s příměsí herních konzolí. Nicméně se u toho příjemně odpočívalo a to se také počítá. Steve Zahn jako starej fotr, co si od manželky nepamatuje nic, co má udělat, ale pořád si něco sám pro sebe kutí, popřípadě nesnáší přeplněný obchoďáky byl totálně přesnej. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama