Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neskutočne slabo napísaný, vyhotovení a koniec koncom aj zahraný old school horor v modernejších šiat. (Možno prekvapím, ale keby to dostali chlapi zo Supernatural, tak by to kvalitatívne bolo úplne inde.) Najviac tento film ocenia len skalný fanúšikovia Davea Grohla a skupiny Foo Fighters. Najlepšie vo filme je tá nakomponovaná doom metal-based pesnička. Osobné hodnotenie: 53% (*)  ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

What the hell?! Mám největší chuť téhle šílenosti nasázet 4*, etika mi to ovšem nedovoluje a budu hodnotit podle zásluhy. Fanoušci Foo Fighters mě určitě ale pochopí v tom, že OST sám o sobě je fakt totální pecka, hlavně má úcta Tylerovi Hawkinsovi, bubeníkovi kapely, který letos v březnu zemřel. Budiž mu země lehká. Nutně podotýkám, že bez jeho drumů by to neznělo tak fantasticky. A Dave Grohl, jak ho známe, jak žije a dýchá (a jak zbožňuji tu jeho hardcore povahu), si zahrál samozřejmě hlavní roli, která mu sedla jako pěst na oko. Milujeme přeci krváky, tak proč nenaprat do filmu s Foos možná ty nejšílenější gore scény jaké jste pravděpodobně už dlouho neviděli od dob hororových filmařů z 80'. Kdyby krev tekla - ne, pardon, stříkala, z televize, už bych nepotřebovala vymalovat stěny na rudo a smývala bych ze sebe krev dobrý týden. 😂 Takže za mě palec nahoru, na to, že Foo Fighters absolutně nikdy neměli s herectvím zkušenosti (kromě na svých živých vystoupeních a klipech), tohle zvládli na první dobrou. „Do You Guys Get This Overwhelming Sense Of Death?“ „G, H, I, don't give a f***! It's L sharp, okay, you guys? That's the root note of the song.“ ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Kvôli smrti Taylora Hawkinsa sa mi zo začiatku trochu ťažšie pozeral film, kde umierajú členovia skupiny, avšak časom sa to poddalo, keďže hlavnú úlohu tu má aj tak Dave Grohl. Film je to taký mixovaný, raz tam sú celkom gore scény, potom akože humor, potom trochu hudby, nejaké to posadnutie, ale v celku to nie je bohviečo. Je ale vidieť, že to mala byť žánrovka podľa chuti skupiny a že ich to bavilo. Napriek tomu, že nie sú herci a bolo to citeľné, mňa bavila aspoň jedna postava, a tou bol Rami. Ostatné len tak nejako plynulo. Avšak nie je to úplne katastrofa. Do určite miery pôsobí tento film ambicióznejšie a vyspelejšie ako Tenacious D in The Pick of Destiny (kde si mimochodom tiež zahral aj Dave Grohl), avšak Tenacious D sa nebrali vôbec vážne a jasne to dali divákovi najavo, navyše to bolo hudobnejšie a zábavnejšie. 5,8/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Některé gore scény měly něco do sebe, to zase jo a bylo celkem zábavné sledovat Grohlův herecký projev, který nebyl vůbec špatný. I ta osmdesátková patina tomu slušela, ale pokud nepočítám scénu s Lionelem Richiem, nebylo tu nic, co by mě rozesmálo a dialogy, na kterých film částečně stál, byly naprosto příšerné. Nicméně pokud by něco podobného natočili třeba Agnostic Front, byl bych to schopen i opětkovat, ale k Foo Fighters halt nemám žádný vztah. I proto 30%. ()

simply 

všechny recenze uživatele

Po delší době opět snímek, kde mě trailer hodně namlsal a z výsledku jsem celkem rozpačitá. Kdyby se to trochu prostříhalo a přidalo pár vtipných scén, mohla to být pecka. Takhle je to místy zdlouhavé a nudné. Na druhou stranu Dave Grohl je pro mě jeden z nejcharismatičtějších frontmanů současnosti a některé scény byly skvělé...3,5 * ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama