Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Úplně OK komedie-horror-slasher záležitost, která je samozřejmě na vázána na Grohla a FF, takže vztah k nim má určitě vliv na divácký prožitek. Nejsem fanoušek, ale nemám s FF žádný problém a z různých talk shows mi Grohl přijde fajn. A tady mě bavil. Funguje to hesky, klasické schéma démonického slasheru, do toho poměrně solidní komické narážky a líbí se mi, že se film zastavuje těsně před hranicí parodie. Za mě hodně zábavná oddechovka na úrovni American Horror Story s notnou dávkou humoru a Grohlova "herectví" (showmanství, spíše). ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jasně, mohlo být klidně o půlku kratší (max taková hoďka by tomu slušela fakt hodně), ale i tak se kluci z FF celkem předvedli. Herecky (hlavně) Grohl super, příběh nic objevného - ale tak jsou to FF, nikdo snad nečekal nějaký sofistikovaný horror. Kdo je má rád, nebude nespokojený. Navíc ost je dost povedené. 6/10 ()

Reklama

bublajsa 

všechny recenze uživatele

objektivní **, plus jedna * fanouškovská Ano, je to brak a kravina, ale vtipná a roztomilá a já jsem se bavila. Jiná otázka je, jestli bych se bavila stejně, i kdybych nebyla fanoušek FF... ale naštěstí jsem. Tahle blbůstka mi ze všeho nejvíc svou atmosférou a gore efektama připomíná staré dobré béčkoidní (rádoby) horory z osmdesátek a to mě bavilo, stejně tak jako Dave Grohl a zbytek kapely (RIP Taylor Hawkins). Já jsem spoko! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud budete ve spravne nalade, bude pro vas tato hororova komedie zabava. Zvlaste pro fanousky Foo Fighters. Film je zavisly na tom, jestli ma divak smysl pro humor. Samotny pribeh trpi nedostatkem kreativity. Je hlucny, obcas hloupy, nekdy desivy. Muzikanti jsou dobra kapels a hrozni herci. Soucasti filmove historie se nestanou i kdyz je videt, ze se pri nataceni bavili. Cele je to natoceno s viditelnou laskou k zanru, ale preklapi se to do parodie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V plné míře profesionálně natočený komediální slasher baví zejména ve chvílích, kdy si kapela ze sebe či z hudebního průmyslu (nebo filmaři z žánru) dělá srandu – celkově bych ale metahumorů a narážek čekal i víc než jednoho Lionela Richieho. Ne každý ze členů Foo Fighters samozřejmě umí dobře hrát (myslím na kameru :-)), groteskní čvachtavé skony však zvládají do jednoho skvěle. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama