Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

bublajsa 

všechny recenze uživatele

objektivní **, plus jedna * fanouškovská Ano, je to brak a kravina, ale vtipná a roztomilá a já jsem se bavila. Jiná otázka je, jestli bych se bavila stejně, i kdybych nebyla fanoušek FF... ale naštěstí jsem. Tahle blbůstka mi ze všeho nejvíc svou atmosférou a gore efektama připomíná staré dobré béčkoidní (rádoby) horory z osmdesátek a to mě bavilo, stejně tak jako Dave Grohl a zbytek kapely (RIP Taylor Hawkins). Já jsem spoko! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V plné míře profesionálně natočený komediální slasher baví zejména ve chvílích, kdy si kapela ze sebe či z hudebního průmyslu (nebo filmaři z žánru) dělá srandu – celkově bych ale metahumorů a narážek čekal i víc než jednoho Lionela Richieho. Ne každý ze členů Foo Fighters samozřejmě umí dobře hrát (myslím na kameru :-)), groteskní čvachtavé skony však zvládají do jednoho skvěle. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud budete ve spravne nalade, bude pro vas tato hororova komedie zabava. Zvlaste pro fanousky Foo Fighters. Film je zavisly na tom, jestli ma divak smysl pro humor. Samotny pribeh trpi nedostatkem kreativity. Je hlucny, obcas hloupy, nekdy desivy. Muzikanti jsou dobra kapels a hrozni herci. Soucasti filmove historie se nestanou i kdyz je videt, ze se pri nataceni bavili. Cele je to natoceno s viditelnou laskou k zanru, ale preklapi se to do parodie. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hudobná skupina Foo Fighters plánuje začať práce na desiatom albume. Pre nahrávanie si vyberú odlahlú vilu, kde sa v minulosti odohrali brutálne vraždy. Čoskoro zistia, že je toto miesto prekliate a práca na novom albume sa stane nočnou morou. - Horor vytvorený zrejme pre fanúšikov tejto kapely, o ktorej som nikdy nepočul. Režisérom je BJ McDonnell, ktorý nabral skúsenosti u Hatchet III, a aj toto sa nesie v podobnom duchu ako horory, ktoré tvorí Adam Green, čiže je to mix humoru a vrážd plných poloamatérskeho gore, ktoré ale poteší viac, než podradné digitálne triky. Pre fanúšikov tejto skupiny alebo tohto hudobného štýlu zrejme v pohode, ale hororovým fanúšikom odporúčam skôr Deathgasm z roku 2015, ktorý je tomuto dosť podobný, ale v rámci brutality a zábavy je o level vyššie. EDIT: Tak Taylor Hawkins, ktorý sa mi tu celkom páčil, to už má za sebou. Velká škoda, ale kombinovať drogy a antidepresíva sa nevypláca. RIP. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Miestami fajn hlavne čo sa týka brutálnych vrážd a gore scén, ale inak nechápem čo viedlo Foo Fighters natočiť na staré kolená takúto brakovú hororovú blbosť. Pre hororových fanúšikov to nebude, pretože ako horor je Studio 666 len slabučkým odvarom lepších gore festov, mäsochisti už gore scény videli mnohokrát inde a v lepšom prevedení, ako komédia to je vyslovene trápne a nie vtipné, no a fanúšikov Foo Fighters to snáď musí až naštvať, pretože kapela sa tu iba zbytočne zhovaďuje, čoby Dave Grohl po päťdesiatke už fakt nemusel mať zapotřebí. Ale chápem, keď už nie sú peniažky z predaja albumov, tak nech kápne niečo ešte z Hollywoodu. Akurát fakt netuším pre koho malo byť toto v roku 2022 vlastne určené a je až hanba to pustiť (síce iba v US) do kín. CELKOVO: 3/10 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama