Reklama

Reklama

Když se šílený zločinec začne považovat za génia, je čas poslat za ním Jamese Bonda. Pierce Brosnan v hlavní roli britsko-amerického akčního filmu. Tajný agent Jejího Veličenstva James Bond dostane za úkol prověřit aktivity mediálního tiskového magnáta Elliota Carvera. Jeho noviny a televizní stanice totiž s podezřelou hbitostí přinesly zprávu o zkáze britské válečné lodi Devonshire. Ta se z neznámých důvodů ocitla v čínských teritoriálních vodách a potopilo ji pravděpodobně torpédo z čínského bojového letounu. Bond však zjistí, že to byl ve skutečnosti Carver, kdo Devonshire poslal ke dnu. Jednak tím získal atraktivní materiál pro nejnovější vydání svého deníku Zítřek, jednak z vraku lodi ukradl raketu s jadernou hlavicí. Ze své lodi, která je pro radary neviditelná, hodlá střelu vyslat na Peking, aby vyvolal konflikt Číny a Británie a následnou globální válku. A hlavně aby pak rozšířil své mediální impérium po celé planetě. James Bond a jeho čínský protějšek, půvabná agentka Wai Lin, však ještě neřekli své poslední slovo... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (442)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre Graigove a Brosnanove štyri zárezy v sérii vo všeobecnosti platí, že po po skvelom štarte nasleduje o pár percent slabší, potom zase silnejší a nakoniec opäť o niečo slabší článok. Ale fakt iba o kúsok a tak je to aj v prípade TND. Je to poctivá akčná bondovka so všetkým, čo k tomu patrí a možno je toho až príliš. Ak by sa táto zbesilá nonstop akcia plná výbuchov aspoň na chvíľu zastavila aj pri postavách, aj stokrát ohratý a priamočiary dej by s ňou viac súznil. Jonathan Pryce by si chcel zo zeme spraviť svoj vlastný súkromný Brazil, ale proti jeho početnej bande verných podriadených je jeden galantný chlapík a jedna superžena. Ako to asi tentokrát skončí, čo??? ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to asi nejlepší Bond s Brosnanem. Proč? Je zde vyvážený poměr akce a děje, takže herci mají i čas hrát. V tomto filmu je patrné, že Brosnan umí dobře hrát, protože dostaly prostor i emoce. Zároveň je zde Bond sice totální über superman, ale ne za až tolik jako jinde, což ho činí trošku lidštějším. To že jich i pár schytá z něj dělá lidštější postavu. A další důvod je, že Tomorrow Never Days se nese v klasickém bondovském duchu. Trochu připomíná špionážní filmy ze staré školy, jako-by vypadnul z pera samotného Iana Flemminga. Je to zkrátka tradiční bondovka se vším všudy a skvělým Herr Kaufamenm navíc. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najabsurdnejšia a najnaivnejšia zápletka od Moonrakera. Klady: Pierce Brosnan, Teri Hatcher, Michelle Yeoh, Bondsongy, úvodné titulky, M, bohovská akčná scéna na motorke. Zápory: slabý dej, priemerná úvodná scéna, ešte priemernejší úhlavný záporák a jeho poskokovia, ktorí sa priemernými ani nedajú nazvať. Každopádne Tomorrow Never Dies je výdatne zábavná Bondovka a napriek tomu, že GoldenEye mal viac potenciálu, tu som sa bavil lepšie. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bond 18 - Jedna z těch papírově slabších bondovek, ovšem má vynikající místa - setkání s panem Q na letišti a představení nového vozu a mobilního telefonu, skvělé hlášky. Hlavní padouch Carver a jeho poskokové také dobří (dr. Kaufman, pan Stamper). Trošku mi zde vadí Bond-girl, celkově Zítřek nikdy neumírá je dost akční bondovka, ale za mě je to pořád na 5*. S Brosnanem možná ale nejslabší... ačkoliv určitě nejzábavnější. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tak jak globalizace postupuje, zaplavuje nejen datovou a informační síť, ale i herecké obsazení. Místo ruska a orientu tu ted máme čínskou představitelku, která se mi ze všech agentek líbí nejvíc, protože nestaví na vzhledu, ale na schopnostech a jí jediné jsem sto uvěřit že je, byla a vůbec může být agentkou. A zase jsem si našla oblíbence - toho fešáckého blondýna. Ptám se sama sebe, kam na to chodím. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (60)

  • Scéna s motocyklovou naháňačkou v Bangkoku sa nakrúcala v anglických štúdiách Frogmore. (ash99)
  • Během honičky v Hongkongu pronásledující helikoptéra několikrát visí s „nosem“ dolů na místě, nebo letí jen pomalu, aby někoho rozsekala vrtulí - což není možné, protože každý vrtulník náklonem směrem dopředu zrychluje. (Stejšn)
  • Během natáčení bylo zničeno patnáct BMW 750. (becki_tu)

Související novinky

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Reklama

Reklama