Reklama

Reklama

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No, nevím, spíš asi celkem zbytečný film. Vsází se tu na to, že drsný hlášky jsou cool apod., jenomže drsňáků, kterým drsný věty sluší víc, je poměrně dost. No a příběh o tom, že zabijou nějakýho chlápka, a reportér si z pásek pouští jeho příběh, ve kterém se mluví o koksu, mrtvých milenkách apod., aby se nakonec zjistilo, že ho zabil jeho vlastní syn, kterému reportér přenechá slušnou sumičku, která mu zbyly po tom zavražděném, je docela naivní, zvlášť když v závěru mrtvý mluví o tom, jak se chtěl změnit apod. Jinými slovy, tady se někdo snažil napsat něco hustýho, něco co bude kult, jenomže já nevidím jediný důvod si myslet něco jiného, než že byl natočen další průměrný film, na který se snadno zapomene, a vlastně už zapomenulo ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Celý film tam jeden černoch (to není naznačení rasismu) vypráví, co provedl a jaké udělal chyby. Do toho se občas připlete někdo, kdo po něm jde a David Arquette se dozvídá znepokojivé věci o identitě muže, na kterého narazil před jeho smrtí. Na konci se něco málo dozvíme, něco se zakončí a film je pryč. Jako možná mírně (opravdu hodně málo) krimi životopis bych to ještě spolkl, ale i tak mě vůbec nebavil. ()

Reklama

arie 

všechny recenze uživatele

Neumieraj sám je vcelku ambiciózne béčko, ktoré však dopláca na zjavne nízky rozpočet a útržkovito poskladaný scenár. Snímka, ktorá zaujme skvelou kamerou a prekvapivo obstojným raperom DMX v hlavnej úlohe, sa topí v nulovej gradácii deja a v závere vyznieva skôr ako dráma než triller, je napriek svojej nevyrovnanosti vcelku netradičným žánrovým počinom. David Arquette je vo filme úplne zbytočný a jeho necharizmatická postava diváka otravuje viacej než otrasný soundtrack, ktorý môže zaujať len notorických priaznivcov americkej rapovej scény, no a režisér Dickerson síce stvoril pozerateľnejší kúsok než je jeho úbohý príspevok do hororového žánru Bones ,ale i tak je Neumieraj sám len ďalšou snímkou, ktorá v pamäti dlho nepobudne... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na černošskej film s jednim bílým to vůbec nebylo špatné :).Mělo to fungující potemnělou atmosféru,povedenou pointu,slušné herce,i rázný spád.Moc mě sice neoslovily etapy ze života King Davida,ale vyloženě ubíjejícími také nebyly.A možná kdyby autoři ještě více přitvrdili(hodně scén zůstalo na půl cesty) a většině postav dodali tu správnou šťávu,šlo by o výborný drsný pouliční thriller.Ale v zásadě mě i tak Never Die Alone dost mile překvapilo a bavilo. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Začínalo to jako průměrné béčko a čekal jsem, že King David bude klasický ublížený klaďas s pohnutou minulostí, ale on byl normální svině, která uvěřila na karmu až příliš pozdě. Flashbacky minulosti z LA stály za to a parádně zpestřily příběh. Byla to černošká báje o fetu s jedním bělochem a stálo to za to. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama