Reklama

Reklama

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj drsný filmík, ktorý sa len tak ku každému nedostane, no ten kto ho niekedy zhliadne, myslím, že ľutovať nebude. Atmosféra dosť hustá, DMX je ozaj cool a do tohto filmu perfektne zapadol a divák má konečne viac užije nielen jeho gangster-hlas, ale aj čo-to z hereckého prevedenia (preto asi jeho najlepší film). Neľútostný príbeh so skvelým, nečakaným záverom. Na konci filmu ste aj radi, že skončil tak ako skončil. A že vôbec skončil. Pre mňa 75%. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No, nevím, spíš asi celkem zbytečný film. Vsází se tu na to, že drsný hlášky jsou cool apod., jenomže drsňáků, kterým drsný věty sluší víc, je poměrně dost. No a příběh o tom, že zabijou nějakýho chlápka, a reportér si z pásek pouští jeho příběh, ve kterém se mluví o koksu, mrtvých milenkách apod., aby se nakonec zjistilo, že ho zabil jeho vlastní syn, kterému reportér přenechá slušnou sumičku, která mu zbyly po tom zavražděném, je docela naivní, zvlášť když v závěru mrtvý mluví o tom, jak se chtěl změnit apod. Jinými slovy, tady se někdo snažil napsat něco hustýho, něco co bude kult, jenomže já nevidím jediný důvod si myslet něco jiného, než že byl natočen další průměrný film, na který se snadno zapomene, a vlastně už zapomenulo ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Domýšľavé, falošné. Kvôli otravným pokusom o dobre nie o existenciálnu drámu som si toto inak celkom neškodné béčko v temnejšom balení nedokázal vychutnať. Nemám problém vypnúť, problém je, ak sa ma nejaká otrava snaží presvedčiť, že vypnúť nemám, lebo mi má čo povedať. A ponúkne mi záplavu veľkohubých prejavov, nezrozumiteľných rozhodnutí, teatrálnych gest, jedným slovom kopu hnoja... nabudúce sa tým kŕmte sami. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Film, který obsahuje množství vizuálně zajímavých záběrů, příšerných hereckých výkoný, pro mne nemastných akčních scén, poměrně zajímavých zvratů, podivného scénáře (zejména konec je nevydařený), příšerných rozhovorů,... Film plný klišé, děsného českého dabingu, atd. Prostě film plný paradoxů. Režisér natočil již jeden černošský film, ale tenhle mu rozhodně tolik nesedl... Ale koukat se na to dá. Jen by se neměl brát tak vážně... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nechce se tomu ani věřit, ale DMX je opravdu nehorázně cool motherfucker. Nad jeho hláškami by se dalo klidně kroutit hlavou, ale tady je člověk baští ani neví jak. Příběh je kupodivu ucházející a stopáž je tip ťop akorát. Na typicky americký "gangsta" film překvapivě syrová akce a digitální kamera (natáčí se hlavně v noci), což je samozřejmě věc pozitivní. Navíc závěr přinese do trochu obnošené story příjemný závan v podobě neočekávaných zvratů. Celek v podstatě není vůbec inovativní, ovšem podán je formou věru originální. Žádné moralizování, maminkovské řeči a snaha o vykoupení. DMX je prostě šmejd, ale nelze si ho neoblíbit. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno