Reklama

Reklama

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtypičtějších filmů o drogách, co jsem kdy viděla. Krásná ukázka všeho, co s tímhletím souvisí. Co asi čeká "drogového krále" ? No co jiného se mu může stát, než že ho někdo zavraždí... Přesto nás filmem provede prostřednictvím hlasové nahrávky o jeho životě. Ještě že tak, ještě, že nás filmem provedl DMX a ne třeba 50 cent. Ještě, že jsme v titulcích slyšeli songy od DMX a ne od 50 centa. (Nechci tím říct, že mám atypii vůči fiftymu, ale poslední dobou se mi zdají kvalitnější jiní "autoři") ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc je když od filmu nic nečekáte a dostanete velice slušnou a u tohohle filmu se nebojím říct i "áčkovou" zábavu. Celej film je dost ponurej a k tomu dost přispívá i to, že se skoro celej odehrává v noci. Kamera je zajímavá. Herci docela dobrý (stejně je pořád tma, tak nejsou moc vidět). DMX dělá hlavně sveřepý ksichty a ty mu jdou takže se do té role fakt hodí. Další velký klad je jeho nemorálnost, to se mi opravdu zamlouvalo, že to byl vlastně fakt hajzl. Nečekaně dobrej film. ()

Reklama

arie 

všechny recenze uživatele

Neumieraj sám je vcelku ambiciózne béčko, ktoré však dopláca na zjavne nízky rozpočet a útržkovito poskladaný scenár. Snímka, ktorá zaujme skvelou kamerou a prekvapivo obstojným raperom DMX v hlavnej úlohe, sa topí v nulovej gradácii deja a v závere vyznieva skôr ako dráma než triller, je napriek svojej nevyrovnanosti vcelku netradičným žánrovým počinom. David Arquette je vo filme úplne zbytočný a jeho necharizmatická postava diváka otravuje viacej než otrasný soundtrack, ktorý môže zaujať len notorických priaznivcov americkej rapovej scény, no a režisér Dickerson síce stvoril pozerateľnejší kúsok než je jeho úbohý príspevok do hororového žánru Bones ,ale i tak je Neumieraj sám len ďalšou snímkou, ktorá v pamäti dlho nepobudne... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na slušnej gangsta film z prostředí ghetta, hlavní role DMX sedí dobře, ale čím víc se dostáváme k závěru, tím je to horší, nudnější a hloupější. *možný SPOILERY* Už jenom fakt, že když leží hlavní hrdina zraněnej na ulici, náhodnej kolemjdoucí (novinář) nezavolá sanitku, ale sedne do auta zraněnýho a veze ho osobně do nemocnice. Pak čeká, jak zákrok dopadne, nikde žádná policie, nic. A tenhle gangsta mu odkáže všechno, co má, a navíc kazety, kde namluvil celej svůj dealerskej a ilegální život - přiznává se tam k pašování, vraždám atd. Jako sorry, ale celý tohle mně přijde tak absurdní a nepravděpodobný (proč by se drogovej boss měl přiznávat k takovým svinstům?!), že ten film v mých očích jen upadal. A závěrečný rozuzlení taky není žádná pecka, takže po slibným úvodu už nepřijde nic zásadního, co by kredit filmu zvedlo. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na poměry černošskejch filmů slušnej biják, ale celkově spíš průměr. Vůbec mi nesedla divná hudba doprovázející většinu scén (když už tu hraje DMX, člověk by čekal nějakej rap, kterej však zazní asi dvakrát) a jako vždycky mě nenadchnul ani styl vyprávění alá vypravěč. Občas byl taky znát nízkej rozpočet (televizní look) a na muj vkus by mohlo být ve skromný osmdesáti minutový stopáži míň nudnejch pasáží. S vyššim rozpočtem a o něco záživnějšim scénářem moh vzniknout hodně zajímavej "gangsta" snímek, za slušnou pointu a herce třetí slabší hvězda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno