Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (135)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Feťačce co se léčí ze závislosti někdo zavolá, že její matka umírá tak se feťačka sebere a jde ji navštívit. Po cestě je, ale vánice tak zůstane v odpočívadle s dalšíma 4 lidmi (3 chlápci a jedna ženská) kde později narazí na unesenou holku a snaží se jí z tama dostat. Je velká škoda, že se od začátku proflákne kdo to dělá na druhou stranu se to dalo čekat jelikož ten dotyčný byl divný od začátku další škoda je, že zde nefunguje psychologie postav  jelikož žádná není. Spoiler plusové body za to, že první postava co umře je černoch to se v dnešní době už vidí málokdy snad ten film nebude mít problémy s teroristickým hnutím Blm. 60 procent ()

John80 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn thriller, dievča Darby ujde z rehabilitačného strediska ,aby sa dostala do nemocnice za svojou mamou, zabráni je v tom snehová búrka a tak musí prečkať noc v návštenej budove-odpočívadle so 4 cudzími ľudmi, kde počas hľadania signálu objaví v zaparkovanej dodávke malé unesené dievčatko . Začína sa noc plná napätie a akcie,aby sa našiel skutočný únosca medzi ľudmi s ktorýmije Darby v jednej miestnosti  Za mňa 4*, film sa mi páčil a verím, že vyjde aj čoskoro v českom dabingu ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"No Exit" je podľa mňa pohodový a funkčný thriller. Nemôžem povedať, že by priniesol niečo, čo by sme v minulosti nevideli, no minimálne zachoval slušnú dávku napätia, priniesol niekoľko celkom slušných zvratov a dokázal držať svojimi momentkami od začiatku až do konca. Ja by som asi osobne pre výsledný efekt ukončil film možno o pár minút skôr, no ten koniec mi úplne nevadil. Nechal by som to asi pri volaní Jay na Darby, ktorá jej neodpovedá. Dalo by to filmu asi ten finálny klinec, kde by sme mohli hádať ako to vlastne nakoniec dopadlo. Ale ako som povedal, výsledok je okey. Miesto má trošku atmosféru, postavy sú celkom okey a nemôžem povedať, že by ma sledovanie filmu nebavilo. Práve naopak. Ak máte radi jednoduché thrillery, ktoré ale vedia zo svojho konceptu vyťažiť, myslím si, že tento by mohol byť dobrou voľbou aj pre vás. Ja som sa minimálne dočkal pár dobrých momentov, ktoré stáli za to. Takže vo výsledku hodnotím film pozitívne. Jediná väčšia kritika pôjde k tomu, že tu atmosféru tej snežnej búrky tvorcovia najprv možno celkom zachytili, no potom už akoby k tomu ani nikdy nedošlo. Čo je podľa mňa chyba. Hodnotenie: B ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začátek statě pojednávající o uzlení a rozuzlení děje: Když Kevin bere roha z odvykačky, vezme si z místnosti údržby nářadí. Bere ho proto, aby bylo v budoucnu použito. Kde je Kevin, musí být i Marv, co vypadá jak retardovaný Jarda Plesl. Kde je Marv, musí být i Harry a možná i ještě někdo další. Řidič De Nirova gangu z Heat slibuje nelítostný souboj, ten se ale nekoná. Řidič prvního policejního vozu to schytá jako obvykle, tak praví klišé. Sněží v obou významech toho slova. Možná se blíží čas Vánoc a Kev nemůže být bez bližních.. Konec statě pojednávající o uzlení a rozuzlení děje a taky iluze, že by Power po Killing Ground vytvořil další žánrovou atrakci.. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tyjooo, ani mi nevadí, že v půlce filmu víte, kdo je špatný a kdo ne. Jedem twist tam teda je, to je pravda. Co mi ale vadí je stupidita některých postav a nesympatický padouch, kterého bych střelil do hlavy, hned jak bych vlezl do toho centra. Jinak se spíš jedná o thriller s nádechem mystery a né o horor. Koukat se na to, ale dalo. 55% ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama