Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (157)

ink flo 

všechny recenze uživatele

Podivínský tech-guy z Don´t Look Up v hlavní roli komorní Agatha Christie spy/gangsta konverzačky. Celý se to odehrává v jednom krejčovství, na koukání je to retrostylové a elegantní (podobně jako předchozí film "Kód Enigmy", ke kterém psal Graham Moore scénář), chvíli trvá než se to rozjede, v druhé půlce pár zajímavých obratů. Tož dá sa. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JESTLI NEUSILUJETE O DOKONALOST, NIKDY NIC NEVYTVOŘÍTE…“   Starej krejčí (hovno krejčí – střihač!), Anglán, co poznal svět, je zataženej do gangsterskejch záležitostí… Je to komorní, dramatický, konverzační a pomalu se před náma rozehrává až Tarantinovská zápletka. (Nebo ta od Guy Ritchieho?) Prostě jedna místnost, několik postav a mrtvol. A jsem zvědavej, jestli tohle Graham Moore dokáže zopakovat!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Podnikám v oboru, kde se občas něco zvláštního stane.  2.) Lidi si mě pletou s krejčím.  /// Thx za titule „num71“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mňa táto divadelne poňatá gangsterka bavila. Priniesla svoje dejové výkruty a prekvapenia a zároveň aj vynikajúceho Rylancea, ktorý svojou dôstojnou britskou angličtino dáva celému prostrediu šmrnc. Navyše aj ostatné postavy boli zaujímavé a veľmi dobre zahraté. Viem si predstaviť, že toto sa dá zahrať aj na malej scéne a človek by bol zo zážitku spokojný. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená komorní retro gangsterka? Čekal jsem pecku, ale dostal jsem ještě mnohem víc. The Outfit je extrémně napínavá a perfektně napsaná až divadelní konverzačka. Hlavního protagonistu sice odhalíte brzo, avšak další nitky příběhu jsou velice dobře zapleteny, takže to zas tak náročného diváka nezamrzí. Výkon Marka Rylance je fenomenální a moje oblíbenkyně Zoey Deutch také nezklamala. Snímek často připomíná dílnu Tarantina/Ritchieho, ale přesto si Graham Moore očividně drží svůj rukopis a vychází mu to parádně. Stopáž je příjemná a konec je taky bomba, takže celkově nemám jedinou výtku. Po dlouhé době čistých 5*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA $3,344,040║ Tržby Celosvetovo $4,032,313▐  Krajčír, či strihač Mark Rylance a jeho brilantná namotávacia hrá proti krutým gangstrom v jeho milovanom krajčírstve. Výborne to graduje až po samý záver, dej plný prekvapení, zvratov, namotávačiek odohrávajúce sa na jednom mieste v krajčírstve. Slušné prekvapenie. Doslova one-mane-show Marka Rylance. /75%/ ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)
  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)

Reklama

Reklama