Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

janesX 

všechny recenze uživatele

Malá (komorná) ľaho odhadnuteľná gangsterka, inscenácia s nie príliš sympatickými postavami. Možno vhodná ako divadelná hra (ktorá by zrejme nemala úspech), alebo ešte lepšie rozhlasová hra. Pre mňa slabý priemer. Režisér a scenárista tohto nie veľmi sofistikovaného a ľahko prekuknuteľného hrania sa na "kto je tu krysa", je autorom scenáru Kódu Enigmy (2014) , teda ten istý človek. Hmm.. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená komorní retro gangsterka? Čekal jsem pecku, ale dostal jsem ještě mnohem víc. The Outfit je extrémně napínavá a perfektně napsaná až divadelní konverzačka. Hlavního protagonistu sice odhalíte brzo, avšak další nitky příběhu jsou velice dobře zapleteny, takže to zas tak náročného diváka nezamrzí. Výkon Marka Rylance je fenomenální a moje oblíbenkyně Zoey Deutch také nezklamala. Snímek často připomíná dílnu Tarantina/Ritchieho, ale přesto si Graham Moore očividně drží svůj rukopis a vychází mu to parádně. Stopáž je příjemná a konec je taky bomba, takže celkově nemám jedinou výtku. Po dlouhé době čistých 5*. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Komorná kriminálna gangsterka, ktorá sa odohráva v dvoch miestnostiach, kedy gradácia deja je založená výlučne len na scenári a dobovo položenom prevedení. Od kostýmov, kulís až po hudbu bol film prepracovaný do detailov. Na to, ako minimalisticky je dej pojatý, som sa celkom slušne bavila a dokonca si viem námet predstaviť aj v divadelnom spracovaní. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komorní, minimalistická, chytrá a skvěle zahraná mafiánská konverzačka, které nechybí napětí a dokonce i slušně vymyšlené zvraty. Příjemné překvapení, které se ničím zbytečně nezdržuje a diváka, který nutně nepotřebuje akci baví a ukazuje, že stále může vzniknout film, který si vystačí s málem ale přinese mnohem více, než kdejaký blockbuster. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná konverzačka, ktorá celá stojí na pleciach charizmatického Marka Rylanceho. K tomu zlatá Zoey Deutch a pár ďalších, viac či menej vydarených postáv. Príbeh z veľkej časti predvídateľný, ale napriek tomu nenudil a dobre odsýpal. Na zabitie večera bez problémov. Len netreba čakať nejakú akciu, epické finále ani nič podobné. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama