Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mňa táto divadelne poňatá gangsterka bavila. Priniesla svoje dejové výkruty a prekvapenia a zároveň aj vynikajúceho Rylancea, ktorý svojou dôstojnou britskou angličtino dáva celému prostrediu šmrnc. Navyše aj ostatné postavy boli zaujímavé a veľmi dobre zahraté. Viem si predstaviť, že toto sa dá zahrať aj na malej scéne a človek by bol zo zážitku spokojný. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nějak se mi nechce věřit, že scénář nevznikl podle velmi, velmi, velmi dobré divadelní hry, protože právě tak působí. Celý film se odehrává v krejčovském krámku, v jeho salonu a v jeho dílně. dialogy je radost poslouchat a herecké výkony sledovat, obzvlášť když tvůrci přesně vědí, kdy překvapit a kdy napnout (nejde si nevšimnout odkazu na Hitchcockův Provaz)... A počítají s tím, že divák sám leccos prokoukne. Mark Rylance je v hlavní roli vynikající a opět se mi moc líbila hudba Alexandre Desplata. Outfit není velkofilm, ale je skvělý. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Komorná kriminálna gangsterka, ktorá sa odohráva v dvoch miestnostiach, kedy gradácia deja je založená výlučne len na scenári a dobovo položenom prevedení. Od kostýmov, kulís až po hudbu bol film prepracovaný do detailov. Na to, ako minimalisticky je dej pojatý, som sa celkom slušne bavila a dokonca si viem námet predstaviť aj v divadelnom spracovaní. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi oceňujem, že v časoch, keď v kinách bodujú už len komiksové filmy, digitálny bordel a na streamovacích kanáloch musíme  loviť v kubíkoch žumpy ako tak pozerateľný film príde niekto s malým chytrým filmom, ktorý sa na nič nehrá. Vystačí si s hercami a jedným malým priestorom krajčírskej dielne. Neplnia sa hollywoodske kvóty! Nikto tu nie je iný, farebný(černošský gang tu má svoje miesto), postihnutý ani úchylný, jednoducho sa režisér sústredil na film a nie na to, čo tam musí alebo nemusí byť bez toho aby niekoho urazil. Mark Rylance- skvelá voľba, jedna z jeho naj rolí a všetci ostatní mu skvelo sekundujú. Výborne napísané i zahrané, komorné, no napriek tomu napínavé. S väčším rozpočtom a niekoľkými exteriérovými scénami by to bola úplná bomba. Príjemné prekvapenie, takých je v súčasnej dobe fakt málo. 80%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA $3,344,040║ Tržby Celosvetovo $4,032,313▐  Krajčír, či strihač Mark Rylance a jeho brilantná namotávacia hrá proti krutým gangstrom v jeho milovanom krajčírstve. Výborne to graduje až po samý záver, dej plný prekvapení, zvratov, namotávačiek odohrávajúce sa na jednom mieste v krajčírstve. Slušné prekvapenie. Doslova one-mane-show Marka Rylance. /75%/ ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama