Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

adamix 

všechny recenze uživatele

Nejaký čas trvalo, kým to začalo byť trochu záživnejšie a filmu okrem kratšej stopáže pomohlo to, že svoje postavy hodil do situácii, z ktorých sa museli dostať pod tlakom pomocou rôznych klamstiev, ináč by rýchlo zatrepali kopytami. Takže napätie a aj slušné rozuzlenie film má, k tomu aj solídnych hercov, hrajúcich v podstate na jednom pľaci. Na vyššie hodnotenie by tu ale muselo byť čosi navyše. Za mňa 65%. ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

Zacalo to dobre, takym uvadzacskym prihovorom a v "krajcirskom style". Ako sa pribeh rozuzloval tak sa z toho vyklulo klbko zamotanych niti ktorymi sa potahovalo vsetkymi smermi az som skoro nevedel kto hra na ktoru stranu. Na zaver este zopar twistov aby sa to zauzlilo este viacej. Nelutoval som, no film ani neokuzlil. FetchTV - Movie Box - 14.april 2024 ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Vynikající ne ani film jako divadelní hra pro pár skvělých neřkuli excelentních herců v čelem s oscarovým Markem Rylancem. Základ všeho je výtečný scénář, vybroušené dialogy a pár dějových zvratů. Zoey Deutch mám navždy uloženu ve Vampýrské akademii a Proč právě on, případně v klipu Eda Sheerena, umí se ale evidentně zaskvět i v kvalitním počinu. Díky Sky Showtime za takové lahůdky! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Takto se pozná Kvalita! Vždy dokáži ocenit film, jenž se odehrává pouze v jedné místnosti a přesto se může pyšnit atmosférou, jakou postrádá celá řada velkofilmů. Napínavý příběh z krámku malého krejčovství je pln nejrůznějších zvratů a důmyslné manipulace. Napětí diváka doslova přišpendlí ke gauči a konkrétně já tedy s nadšením vyhlížel finální rozuzlení. Při závěrečné parádě jsem dokonce zauvažoval o pěti hvězdách, ale tak možná to bude příště ještě lepší. 85% PS: Tak trochu to může připomenout některý z Hitchcockových thrillerů. Fanouškům proto vřele doporučuji. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nečekaná pecka a a velmi milé překvápko. The Outfit je film, který doprovázely spokojené ohlasy u kritiků i diváků, ale mně se do něj příliš nechtělo, ale dobře jsem udělal, že jsem mu dal šanci, protože takhle kvalitní staromilskou filmařinu dnes se už téměř nevídá. The Outfit je komorní konverzační gangsterkou odehrávající se na jednom místě, během jedné noci a s pár postavami, ale funguje to výborně. Mark Rylance je zde naprosto dokonalý, postarší pán, kterému to pálí, má zažito i zkušenosti a strašně jsem mu fandil. Potěší i Zoey Deutch či Dylan O'Brien, ale i zbytek herců si zde odehrají své. Film se může opřít o skvělý scénář - výborné dialogy, moudra, citáty a spousta dějových překvapení a zákrutů, tolik zvratů jsem nečekal. Když si člověk myslí, že je konec, tak příjde další zvrat a pak ještě 2! Film však nepůsobí překombinovaně, nýbrž inteligentně, na úrovni a hezky si dokáže celý film pohrávat s divákem, do poslední chvíle se nedá vytušit, jak to celé dopadne.  Celý film má i slušnou atmosféru a dokáže být nepříjemně napínavý a v pár scénách i hezky ostrý ( krejčovské nůžky zapíchlé v krku!). Film by mohl fungovat i jako divadelní hra. Já jsem naprosto unešen, málokdy se stane že podobné žánrovky mě takhle chytnou za srdce, ale tohle je fakt gentlemanská poctivá kvalitka. Dokonalost je nezbytným cílem právě proto, že je nedosažitelná. Pokud neusilujete o dokonalost, nikdy nic velkého nevytvoříte., a presto je skutečná dokonalost nemožná. Příběh 5/5. Akce 2/5, Humor 1/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 3/5, Herci 5/5. 8/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)
  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno