Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Naproso podprůměrná komedie jinak se skvělím Socttem. Bohužel on není dobrý herec, ale dokonalý atlet a díky tomu nikdy neprorazí. Což mu ale neubírá, protože jeho pohybové vlastnosti jsou pastva pro oči. Musí se holt smířit s tím, že nenatočí žádný velký film a nikdy nebude hvězdou, ale to mu asi ani nevadí ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je čistá katastrofa a poprvé jsem u toho usnul. Zbytek jsem dojel právě teď a musím říct, že kdyby měl film o deset minut míň, tak se hovno stane. Od jistého momentu to je jen kecy, bitka, kecy, bitka. Vrcholem je asi souboj s nezničitelným klaunem, který nakopl film do úplně jiné roviny. Škoda těch volovin předtím. Bohužel ani díky skvělému klaunovi nebo snažícímu se ninjovi to není na víc než 2. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Adkinsovky nemám úplně nakoukané, takže sem až do dnes netušil o existenci Accident Mana a rovnou sem skočil do druhého dílu. A ten celkem funguje i bez znalosti jedničky a v rámci žánru akčních béček ve kterých se stále něco děje, nechybí jim spád a nemá úplně dřevěné a nesympatické herce je úplně ok. Příběh je víceméně druhotný a nijak nevybočuje z toho na co sme u podobných filmů zvyklý ovšem ničemu to nevadí a druhý "náhoďák" si ani na nic víc než odpočinkovou zábavu nehraje...55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adkins je zpět v béčkovém tarantinovském hávu. První díl mám hodně rád a druhý díl má lehčí nedostatky, ale pořád jde o velmi zábavné akční béčko řízlé černým humorem, které na mě platí. Scott Adkins bude mít tentokrát za úkol porazit slavné světové vrahy, do toho ochraňovat nevděčného syna mafiánského bosse a zachránit život svému jedinému příteli. Toť k ději, o ten tu stejně moc nejde, ale i tak na poměry béčkových filmů je dostatečně poutavý a točí se kolem fajn témat. Líbilo se mi, že Adkins má doma najatou číňanku, která ma za úkol ho vždy nečekaně doma přepadnout, aby nevyšel ze cviku   Je tu zajímavé představení jednotlivých protivníků, má to trochu nádech Tekkenu, každý jeden nepřítel tu má nějaký svůj dějový background a každý vyniká něčím jiným, to mi příjde strašně cool. Gore je tu méně než v jedničce tuším, ale to něco málo dokáže potěšit, přišlo mi , že ubylo i zlomených končetin, ale choreografie je určitě vymazlená. Nejlepší je Klaun a Ninja v závěru- to jsou rozhodně fighty s kultovním potenciálem, které nepostrádaly nic. Musím vychválit i parádní hlášky, ten film skvěle funguje i jako Komedie a několikrát jsem se opravdu smál nahlas. Adkins v téhle sérii objevil svůj skrytý talent vtipu a trousí to tady s pěknou kadencí, což mi přišlo zkrátka fajn. Mám rád tyhle akční béčka a tohle vyniká humorem, stylem i provedením. 75% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě asi dobrý. Jedničku si moc nepamatuji, ale asi není ani potřeba. Je to taková ta Adkinsova rutina. Efekty hrůza, ale když dojde na Souboje, je to super. Od 30 minuty je to vlastně souboj, 10 minut kecy a další bitka. Highlight filmu je rozhodně bitka s klaunem a Ninjou, jehož představitel je velice šikovný a očividně se hýbat umí. Jako jednohubka určitě fajn. Adkinse bych rád viděl někde s Taslimem a Ikem ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama