Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je čistá katastrofa a poprvé jsem u toho usnul. Zbytek jsem dojel právě teď a musím říct, že kdyby měl film o deset minut míň, tak se hovno stane. Od jistého momentu to je jen kecy, bitka, kecy, bitka. Vrcholem je asi souboj s nezničitelným klaunem, který nakopl film do úplně jiné roviny. Škoda těch volovin předtím. Bohužel ani díky skvělému klaunovi nebo snažícímu se ninjovi to není na víc než 2. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jako jednička, tak i na dvojku se kouká samo, je to parádní podívaná, která bohužel nezanechá nějaké hlubší dojmy. Ale to neznemená, že sem si ji neužil, užil a to dost. Ano to neštěstí, které Adkins musí ochraňovat je tedy hrozně napsaná postava, o to asi tvůrcům šlo, aby byl horší než všichni ti zabijáci. A že ti zabíjáci byli světové úrovně, v tomhle směru, každý zabiják měl svoje osobní kouzlo a osobnost, cožj e super, na to že neměli moc prostoru se představit, tak byli suprový. Co mně na filmu docela zarazilo a zamrzelo, že tvůrcům tak nějak utekla pointa filmu a to kdo si najal světové zabijáky a proč si je najal. Ale jinak je to paráda, bitky sou skvělý, Adkinks si to užíval a sem tam nějaká dobře mířená vtipná hláška. Lidl Joker, byl nejlepší. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí část, hlavně se tu více žvaní a méně mlátí. Ale poslední třetina má přeci jen spád a souboj s klaunem si zaslouží jednu hvězdu navíc, protože je fakt zábavný. Siu-ling je ženská podoba Cata z Růžového pantera, nakonec mi ale tolik nevadila, jako když se poprvé zjevila. Typické oddechové béčko na jedno podívání, z něhož, kdyby se vyhodily zbytečné kecy, by byla pěkná jízda. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby tento film vznikol pred pár rokmi, nohu by tam dvíhal Statham. Adkins je jeho plnohodnotná náhrada v takýchto nízkorozpočtových režbách, kde netreba veľa hrať, ale treba sa veľa biť. Dvojka je fajn. S jednotkou to skoro nemá nič spoločné, londýnska temnota odplávala, je tu slnkom zaliatá Malta. Príbeh je jak z Turnaja zabijákov, čiže píčovina, ale je to vlastne hodinu a pol trvajúca bojovka, kde nie sú zbytočné sentimentálne miesta, hluché miesta, ani nič podobné. Nonstop akcia, nonstop noha hore, veľa krvi, veľa zlomených rúk, presne ako to máme radi. Jednoznačne chceme trojku! 3 z 5 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě asi dobrý. Jedničku si moc nepamatuji, ale asi není ani potřeba. Je to taková ta Adkinsova rutina. Efekty hrůza, ale když dojde na Souboje, je to super. Od 30 minuty je to vlastně souboj, 10 minut kecy a další bitka. Highlight filmu je rozhodně bitka s klaunem a Ninjou, jehož představitel je velice šikovný a očividně se hýbat umí. Jako jednohubka určitě fajn. Adkinse bych rád viděl někde s Taslimem a Ikem ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama