Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ufff... no mali to tam tí šikmookí haranti narvané. Láska, šikana a nezabudnúť zombi. Vzhľadom na to, že sem (čuduj sa svete) Netflix neobsadil negra, nebodaj belocha, bukvicu a lesbu, prvé 2 epizódy som tápal "who's who", bo boli jako by ich jedna mater mala. Ale furt sa mi lúbi, keď 15ročným faganom, odchovaných na klikoch v mobile, vkladajú do huby nietzeovské filozovstvá o zmysle sveta. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem se po třech epizodách podivoval, co chtějí tvůrci vyprávět v dalších devíti hodinách, tak nakonec uznávám, že se z vody nevařilo a nebýt poslední epizody, tak druhá polovina seriálu byla opravdu solidní.  Každopádně je jasné, že si Jigeum Uri Hakgyoneun víc "užijí" ti, kdo mají nakoukáno víc, než jen Parazita a Hru na Oliheň. Sváteční "korejáři" nebudou připraveni na mísení žánrů, občasný afekt a patos...a to přesto, že se tady tvůrci hodně drželi zpět...tedy oproti standardní seriálové produkci. Přesto je ta stopáž docela smrtící, takže i když dobrých nápadů a silných momentů nebylo málo, tak se to v tom zbytku trochu ztrácí. Z podobně laděných seriálů, považuju Jigeum Uri Hakgyoneun za lepší průměr, pokud bude řeč o korejské tvorbě. Pokud bych měl srovnávat s tou západní...tak zaokrouhluju nahoru a dávám poctivé 4*. Konkurence Korejců, totiž na poli zombie, kulhá na obě nohy. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Je to dobře provedené ... zpočátku ... ale pak už mě ty studenti začali pekelně lízt na nervy ( dost debilové ) a přišlo mi to už totálně nudné ... chtělo to nějaký zvrat ... nějkou větší akci ... ne že se tam pořád jen koušou ... a taky nechápu ... bacha spoiler ... vyhlásí, že je nebezpečí vysokého stupně a policajti tam nastoupí jen s obuškama a štítama ??? - WTF !!! - to přece nebyla nelegální demonstrace ... ale příliv běhajících zombie ... a proč běhaly jen po silnicích ... už mi to pak lezlo nějak krkem ... končím s tím u pátého dílu ... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[67%] Je velká škoda, že je tento nový korejský počin rozdělen do 12 epizod. Kdyby těch dílů bylo tak 6 až 8, možná by to dopadlo lépe. Ta cca první půle je téměř bezchybná, má vysoké tempo, dost dobrých akčních momentů se zombíky a je tu čas i na nějaké ty dramatičtější linie okolo postav. Bohužel po tom 6, možná 7 dílu to dost vyšumí. Scénářem už tu poté není nic, co by extra zaujalo. Sníží se tempo (akce ujde tedy) a hlavně ani po té stránce postav už to moc nebaví. Co k tomu více dodat? Začalo to opravdu skvěle, krví se zde nešetřilo, zombie byly pěkně představené + ty nápady okolo, ale dílů bylo bohužel dost a v druhé části těch epizod to začalo dost nudit. Rozhodně mě to ale celkově zaujalo, tak třeba se tu najdou diváci, kteří budou nadšeni ze všech epizod, i těch pozvolnějších. Nejde mi, aby tu byla nonstop akce, ale už to celé pak bylo nezáživné. Rozhodně bych ale uvítal druhou řadu. Ale s menším počtem částí nebo větším tempem a střídáním víc lokací. Zde se to převážně točilo okolo té školy, ale i sem tam se našlo pár scén ve městě či v karanténní zóně. Takže asi tak. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 díly me vadil scénář a chování postav, vynahrazovala mi to ale perfektní akce a hutná atmosfera. Potom se seriál rozjel takovým stylem, ze jej momentálně považuji za jeden z nejlepších zombie seriálů. Naprosto perfektní akce, neskutečná atmosféra, skvělé postavy, emoce, beznaděj, smrt a zkáza. Postavy se vyvíjejí a potom mají mnohem silnější vůli i moudrost než mnozí dospělí. Není žádné stádo ovcí, ale studenti, kteří pochopili, že jsou odkázáni sami na sebe s touhou přežít. Chvílemi byl seriál atmosférickým přehršelem a scéna s bouřkou, deštěm a hromadou hladových zombií byla opravdu lahůdka pro všechny zombie fandy. Je to jiné, je to korejské, je to s "detma" ale je to sakra dobré. Tenhle seriál momentálně patří mezi mé nejoblíbenější a co se týče zombie žánru, tak patří mezi top. Už se těším na dalsi sérii!!! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)
  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama