Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Největší a zároveň krom Steva Buscemiho i jediné a přiznávám dosti překvapivé potěšení mi zde přinesla má tehdejší převelice sladká oblíbenkyně Leslie Mann .. scénář ji totiž k její roli a k mé radosti předepsal neustálé důrazné upozorňování na své předností a musím uznat moc krásné (že by v té době kojila? .. protože bylo opravdu na co koukat .. dal bych z fleku ***** jen pro ni – samozřejmě ve vší slušnosti) … ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bez druhej polovice a premeny údajnej komédie na akože citlivú záležitosť by film dopadol zle. Sandler na začiatku mimoriadne nesympatický. To aj chcel byť, ale nemusel to robiť do extrému, že divákovi svoju postavu úplne znechutí. Vzťah s chlapcom ok, hoci súdne pojednávanie bolo na úrovni frašky, chápem, že to je ten žáner, ktorý popusťuje uzdu, ale nemusíme robiť zo všetkého kabaret. Schneider takmer nevyužitý. Našťastie. Komédiou tento film určite nie je. Aj tu platí, že našťastie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler musí ukázat, že je zodpovědný a není jen sprostým povalečem, který těží z toho, že mu kdysi někdo přežvejkl nohu a on za to dostal slušné prachy. Když mu přítelkyně přiloží nůž na krk, malý chlapec hledající svého otce je ideální nástroj. Jestliže se divák povznese nad obsahem, může se i docela solidně bavit. Je to typická uřvaná „sandlerovská“ komedie, která platí za to lepší, za čím kdysi tenhle komerční tahák stál. Výsledek je akceptovatelný, přerostlé dítě Sandler je vtipné, ostatní mu zdatně nahrávají na smeče, navrch je v týmu i Steve Buscemi nebo Joey Lauren Adams. A to není úplně málo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)
  • Jedná se již o čtrnáctou spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Allenem Covertem. (KucC)

Reklama

Reklama