Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která se na to snaží jít trochu jinak, než cestou zavedených schémat, takže hlavním hrdinou není neprůstřelný a neomylný superpolda, ale spíš smolař, který v rozhodující chvíli selže a to ho poznamená i při další práci. Navíc jeho hlavní konkurent v řadách policie nakonec projeví větší intuici v situaci, kdy je hrdina příliš citově angažovaný. Bouchači přináší řadu zajímavých postav, které tak trochu balancují na hranici komedie, kterou ale nikdy nepřekročí. Výsledkem je slušný, lehce nadprůměrný thriller, který stojí za vidění. Celkový dojem: 65 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jste zavření doma, venku sychravý podzim a nemáte čím uhasit žízeň? Pusťte si DiCilla - při něm mám vždycky pocit, že ležím na pláži, slunce krásně pálí a já popíjím drink s deštníkem aniž bych vůbec cestoval k moři.. Buscemi s úlisným knírkem obdivující pozadí policejního parťáka D.Learyho, starostlivý Papi L.Guzmán a výstřední dvojice scénáristů, jenž brzy pozná, že nejlepší příběhy pro ceny v Cannes píše sám život. Vidina pravidelných návštěv u chiropraktičky Elizabeth Hurley by jistě nejednomu muži přivodila nesnesitelnou bolest zad.. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie? Možná. Především film, jenž si tropí nehoráznou legraci snad ze 42 žánrových klišé v hollywoodském vesmíru. Místy je opravdu hodně vtipný. Místy se jeho meta-humor obrací sám proti sobě a vyznívá do prázdna. Tudíž základní otázka po smyslu veškerého hemžení zůstává... Přesto slušný počin. Na jedno podívání (2,4*). ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo je jedním z těch tvůrců, kteří netočí pro peníze ale pro sebe a proto, že to mají prostě rádi, tudíž může být pro některé diváky obtížné přijít jeho filmům na chuť. Mě zaujal už "Životem v oblouznění" ale přestože jsou "Bouchači a bouchačky" natočeni v komerčnějším stylu, nejsou ani zdaleka tak zábavní. Ale špatné to určitě nebylo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama