Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Tento film mě rozesmál, hlavní zásluhu na tom měl Steve Buscemi, má sice jen vedlejší roličku, stála však za to a byl to právě tento film, po kterém jsem ho začal brát. Od příběhu toho moc nečekejte, policajt s bolestmi zad, který není u kolegů moc respektován se stává nejdříve terčem vtipů, po vyřešení důležitého případů zase hrdinou. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která se na to snaží jít trochu jinak, než cestou zavedených schémat, takže hlavním hrdinou není neprůstřelný a neomylný superpolda, ale spíš smolař, který v rozhodující chvíli selže a to ho poznamená i při další práci. Navíc jeho hlavní konkurent v řadách policie nakonec projeví větší intuici v situaci, kdy je hrdina příliš citově angažovaný. Bouchači přináší řadu zajímavých postav, které tak trochu balancují na hranici komedie, kterou ale nikdy nepřekročí. Výsledkem je slušný, lehce nadprůměrný thriller, který stojí za vidění. Celkový dojem: 65 %. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo je jedním z těch tvůrců, kteří netočí pro peníze ale pro sebe a proto, že to mají prostě rádi, tudíž může být pro některé diváky obtížné přijít jeho filmům na chuť. Mě zaujal už "Životem v oblouznění" ale přestože jsou "Bouchači a bouchačky" natočeni v komerčnějším stylu, nejsou ani zdaleka tak zábavní. Ale špatné to určitě nebylo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Takéto odviazanie som potreboval. A i keď príbeh filmu nemá veľké ambície a je vlastne z tých priemernejších, pohľad a štýl tohto režiséra ho resuscituuje a v jeho rukách ožíva do skvelej kondície. V prvom rade ide o nevídanú rozmanitosť charakterov postáv, ktorých prepojenie stálo za to. A aby neostal len pri čistej šialenej uletenosti, frkne k tomu trošku správnej dávky drámy. Tento štýl sa mi začína pozdávať a myslím, že si DiCillovu tvorbu veľmi rád doplním. 80%. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejlepší krimikomedie, jakou jsem viděl, ale rozhodně je hodně dobrá. A občas jsem měl chuť řvát s hlavním hrdinou: "kde to k čertu jsme? Co je tak skvělýho pro společnost na tom, že osmiletej kluk zastřelil zloděje?" Případně něco podobnýho. Zabaví, občas rozesměje, občas "napne" (trošku víc zaujme). Co víc může člověk chtít? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama