Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

genetique 

všechny recenze uživatele

Takéto odviazanie som potreboval. A i keď príbeh filmu nemá veľké ambície a je vlastne z tých priemernejších, pohľad a štýl tohto režiséra ho resuscituuje a v jeho rukách ožíva do skvelej kondície. V prvom rade ide o nevídanú rozmanitosť charakterov postáv, ktorých prepojenie stálo za to. A aby neostal len pri čistej šialenej uletenosti, frkne k tomu trošku správnej dávky drámy. Tento štýl sa mi začína pozdávať a myslím, že si DiCillovu tvorbu veľmi rád doplním. 80%. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ako epizodka kriminalneho serialu by to bolo vyborne a to je presne miesto kde by mal Denis Leary ostat. Zapletka je tak chaba, ze ju urcite vymysleli dvaja borci z filmu, ktori sa snazia napisat originalny scenar. Vtipy som sice postrehol, ale presli okolo mna ako "shakira" v minisukni s leopardim vzorom. Viem, ze by mala byt sexy, ale mne to skratka nic nehovori. Alebo skor "jemu":)) To mi pripomina. Hra tam Elizabeth Hurley a film sa preto urcite oplati vidiet:))))))))) Vlastne je vynikajuci. Tych 72 percent si urcite zasluzi plus aspon jedneho oskara:))) ()

Reklama

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Tento film mě rozesmál, hlavní zásluhu na tom měl Steve Buscemi, má sice jen vedlejší roličku, stála však za to a byl to právě tento film, po kterém jsem ho začal brát. Od příběhu toho moc nečekejte, policajt s bolestmi zad, který není u kolegů moc respektován se stává nejdříve terčem vtipů, po vyřešení důležitého případů zase hrdinou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo je jedním z těch tvůrců, kteří netočí pro peníze ale pro sebe a proto, že to mají prostě rádi, tudíž může být pro některé diváky obtížné přijít jeho filmům na chuť. Mě zaujal už "Životem v oblouznění" ale přestože jsou "Bouchači a bouchačky" natočeni v komerčnějším stylu, nejsou ani zdaleka tak zábavní. Ale špatné to určitě nebylo. ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Mám pre túto komédiu slabosť. Asi to bude výborným obsadením na čele s jedným z najlepších amerických komikov súčasnosti Denisom Learym, príťažlivou Elizabeth Hurley, správňáckym Luisom Guzmánom a svojským Steveom Buscemim. Výborne napísané scénky a vtipné momenty či dialógy ma pobavia pri každom zhliadnutí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama