Reklama

Reklama

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

  • USA I Wanna Dance with Somebody (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob – taková je inspirativní, dojemná a emocionální cesta životem a kariérou Whitney Houston, kterou si diváci mohou na filmovém plátně vychutnat zároveň s velkolepými vystoupeními a soundtrackem nejoblíbenějších hitů této hudební ikony. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto išlo veľmi mimo tú vlnu hudobných filmova ja som si až do zapnutia myslel, že to má byť dokument, nie film. No nedosahuje to kvalitu ani fredyho, ani elvisa a možno to je ten dôvod, prečo to šlo do piče. Nie to, že je to od čiernych pre čierných. Nakoniec, aj tak to bolo len o peniazoch a jednom síce skvelom hlase, ale neudržateľnom životnom tempe. Kedy sa už manažéri naučia, že keď chcú z bankomatu brať, musia sa o neho aj starať. 1 z 5 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ryzí průměr mezi hudebními životopisnými snímky, který má klasicky uhlazené hrany, stokrát vyzkoušenou strukturu a ve svém středu sice velmi snaživý herecký výkon Naomi Ackie, ta ovšem ve filmu svým hlasem reálně nezpívá to, co slyšíme. Postavy, které sledujeme na poli několika let až dekád, ve filmu vůbec nestárnou a ani nevypadají zbědovaně drogami, i když by reálně měly, a celé se to táhne jak glukózový sirup. Uspokojí to možná skalní fanoušky Whitney Houston, jinak je to spíš kulisa k žehlení na nedělní dopoledne. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V Bohemian Rhapsody som sa dozvedel vlastne všetko o osude skupiny Queen. Tu som sa nedozvedel do hĺbky nič. Akurát to, že na moje prekvapenie aj pani Houston mala lesbický vzťah, ale keďže sa čerpalo z knihy, ktorú napísala priamo jej partnerka Robyn Crawford, niet divu, že sa tomu dáva veľmi silný priestor. No a potom z toho zvyšku to tak na 80% bolo samé jódlovanie a podobné zvuky, ktorými ona vládla veľmi dobre a niektoré pesničky sú fakt že špička, ale na to mi stačí YouTube. No a o problémoch s drogami, ktoré ju stáli život, i s chlapom, to sme všetci notoricky vedeli. Vo filme však nikto ako narkoman nevyzeral. Nedostatok tu vidím aj v tom, že režisér nedokázal z jej príbehu prezentovať ani jednu emotívnejšou scénu, čo pri tomto životopise je hanebné nevyužitie príležitosti. Každý dokument predčí tento film. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Můj nejintenzivnější pocit z tohoto filmu je, že toho přece musela skutečná Whitney prožít mnohem víc..? A že to muselo být opulentní, že musela být na roztrhání a pod ohromným tlakem, a ne že celej život pendlovala jen mezi jednou kamarádkou, manželem, dítětem, rodičema, kapelou a manažerem..? Takhle to nemá ani Heidi Janků, natož hvězda světovýho formátu..? Ten hvězdnej pel na sebe vzal podobu jednoho kostýmu, limuzíny a tryskáče, o kterej se tady tahle filmová Whitney musela navíc pohádat, ale ona bořila hitparády po celým světě v době, kdy hudební průmysl vynášel skoro stejně jako drogy. Tohle mi v tom filmu chybělo- opis té její výjimečné pozice. To muselo s charakterem zacloumat i jinak, než že sklouzla k tvrdým drogám (Za který prý utratila až 100 miliónů dolarů! Tady si ale dala o samotě třikrát lajnu.) Koukat se na to dá, ale mám za to, že je to ošizený. Že je to o Whitney z Lidlu. Podle mě ale mohla vlastnit Pařížskou a to by pak byla jiná Whitney. O kom to teda vlastně bylo? ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabota. Absolutne to nevyuziva potencial ziadnej temy, ktore sa ponukali (a nebolo ich malo). Dlzka priserne prepalena a filmarsky uplna slabota. Posobi to uplne beckovo/televizne. Ako keby sa nejaka Hallmarkovina omylom dostala do kin. Nastastie to hore taha hudba a to, ze skutocny zivot Whitney bol zaujimavy. Bohemian Rhapsody (ktory bol podobne nekonfliktny, no remeselne vynikKuci a strhujuci) je uplne ina liga 5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama