Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Dokonalá nálož testosteronu! Alan Ritchson doslova exceluje ve své životní roli, která mu padne jako ulitá. Výborná volba při castingu, skvělé obsazení vedlejších postav, pečlivě propracovaný scénář. Celkově se mi líbila hloubka, psychologie postav a dynamika děje. Akční scény jsou brilantně zpracované, nabízející adrenalinové momenty a režie prokazuje vysokou úroveň profesionality. Přiznávám, že od Prime jsem takto kvalitní produkci nečekal, zvláště v seriálovém formátu. Díky a těším se na další díly! ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

S01: Nadšené ohlasy fanúšikov knižnej predlohy a údajná obhliadka hrudníka blonďavej Willy Fitzgerald (s/o TheSlezy) boli jasným ťahákom k zhliadnutiu. Po dvoch filmových stvárneniach Jacka Reachera kráľom akčného žánru musela byť na toho seriálového dozaista naložená väčšia váha na ustátie. Alan Ritchson sa jej zhostil schopne a hoci vyzerá, že mu robí problém malá násobilka, našťastie, len vyzerá a summa summarum je z neho alfa samec žrádlo najväčšieho kalibru, a to primárne nehovoriac len o množstve svalovej hmoty. Väčšina aspektov diela presahuje ďaleko za hranice autentickosti (či už samotná konšpirácia, alebo znalosti a zručnosti protagonistu), no dívať sa na ne je slastné potešenie. Toto všetko s veľmi jemným, ba až nepatrným nádychom južanskej atmosféry, ktorá je uchopená len v niekoľkých dialógoch a scénach a mať by ju pod palcom Jeff Nichols či stará verzia Davida Gordona Greena, Reacher by bol ešte väčším nebom. Seriálové spracovanie nielenže na rovnakej úrovni s filmovými, za mňa o triedu lepšie. Slabšie štyri hviezdy za zábavu, silnejšie tri za kvalitu a zopár vdiak za vždy iné skladby prichádzajúce so záverečnými titulkami každej epizódy... ♪♫ --- S02: O dosť slabšie, o dosť menej svojskejšie a viac generické, pripomínajúce štandardný triler o konšpiráciách na vysokých miestach. Pocitovo oproti prvej sérii značné sklamanie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tudy kulka vyšla ven. Střeli jste je do zad." Jack Reacher je sympaťák, svalouš a inteligent. Přesně jako já ... bych chtěl být. Trošku mi do něj chybí, ale zase mám smysl pro fair play. To se však ve světě Jacka Reachera nenosí. Kdo chce přežít, ten musí střílet první. A o to tady jde. O zlámaný končetiny, vraždy, mučení a o sežraný koule. Zkrátka nic pro estéty. Mě však nikdy nikdo neobvinil z toho, že mám smysl pro krásu a umění, takže mohu v poklidu konstatovat, že Reacherův svět mě baví. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Jako bavil jsem se, ne že ne. Ale těch klišé tam bylo až moc. A zatímco na začátku jsou béčkařiny přiznaný a tím pádem zábavný, tak ke konci se to zvrhává ve snaze brát se vážně. Asi jako poslední bondovky, kterým to taky nejde a nesluší. Jako akční oddychovka dobrý, jako detektivka zas tak ne, jako drama vůbec. Závěrečný souboj dost marný. A vysvětlíte mi prosím někdo, proč tam sype na zem ten kočkolit? ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"MYSLÍM, ŽE NAJDU VŠECHNY ZODPOVĚDNÉ A KAŽDÉHO Z NICH ZABIJU." A Alan Ritchson má postavu a kukuč přesně na to, aby tato slova nebylo možné bráti na lehkou váhu :-) Nebylo to věru vůbec zlé (a to patřím k fandům Reachera v podání Toma Cruise, byť Ritchson odpovídá knižnímu popisu asi přeci jenom lépe), nepřišlo mi to nějak zvlášť náročné na produkci, o to větší respekt nad tím, jak kompaktně se to celé na poměrně velké ploše 8. dílů prezentuje. Snad až ten závěr bych možná trošku zintenzivněl... Další nášup bych si klidně dal s předstihem a budu jej vyhlížet. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Dle prvního oficiálního traileru je zjevné, že děj první série přímo vychází z děje první knihy Lee Childa o postavě Jacka Reachera, a sice knihy „Jatka“ z roku 1997. (Thommy91)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama