Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (203)

Chermy 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetl, ale budu věřit všem, kteří zde píší, že adaptace je to přesná! Protože takhle perfektně napsané a zábavné postavy jsem už dlouho neviděl (a knižní předlohy se tímto většinou chlubit mohou). Nebudu se pouštět do hodnocení hereckého potenciálu (nejspíš omezeného) hlavního hrdiny, protože do této role byl obsazený naprosto přesně a obecně casting je bezchybný! Když srovnám se seriálovým Jackem Ryanem (ano nabízí se to až moc okatě) - mají oba seriály minimálně jedno společné - vedlejší postavy, které to vše posouvají na daleko vyšší úroveň. Nelze je nemilovat a bavit se nad dokonalými a zábavnými dialogy. Rozdíl oproti Ryanovi vidím v tom, že Reacher je za mě daleko zábavnější postava a tak to celé hodnotím o řád lépe. Závěr naznačuje, že pokud přijde nová série budou i nové vedlejší postavy (Reacher se dlouho na jednom místě nezdrží), což mě trochu mrzí. Ale i tak natěšenost na pokračování veliká! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna Reacherovina. Nic v zlom, ale Tom sa na Reachera hodil asi rovnako, ako na biografiu o Dwaynovi Johnsonovi. Killing floors bola prva kniha od Childa. A je pracovana super. Serial skutocne zachytava Reachera ako kniha opisuje. Drsny, drzy, moc sa nechce vykecavat. Akcia je fajn. Jedine v knihe Reacher kazdeho rozdrti ala Seagal. Tu obcas dostane aj po papuly. Dej jednej knihy natiahli na 8 dielov, co pridalo dejove linky mimo knihy. Neviem ako to beru nebozkani literarnou tvorbou, ale ja som si to brutalne uzival. A Willa Fitzgerald je hot. Za mna 85% a fakt fakt dobry serial, ktory ma vratil do casov mojej mladosti. Tlieskam. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

První kniha Lee Childa "Jatka" v seriálovém podání? Pecka. Dobře obsazeno ( takhle bych si Reachera z knihy představil). Přestože nemusím mít všechno přesně podle knihy, tak tvůrci se jí, až na několik odchylek, drželi dost věrně. Včetně maloměšťácké atmosféry a kupících se mrtvol. Tohle se mi moc líbilo. ()

cross 

všechny recenze uživatele

WTF? To mělo být jako co? Stupidní seriál se spoustou nelogičností a chyb, umělým (ale suprově nabušeným) hrdinou a velmi televizním zpracováním. U posledního dílu jsem reálně uvažoval o jedné hvězdičce a opravdu by mě zajímalo, proč má tahle blbina tak vysoké hodnocení.... a to jsem fanouškem akčního stylu 80. a 90. let... Velké zklamání! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

knížky sice neznám a první film s Crusiem se mi líbil (druhý už tolik ne),ovšem nebyl zas takový problém si zjistit,že Reacher - Crusie má k tomu knižnímu docela daleko.Amazon to tak vzal od píky a řekl bych že se trefil.Reacher je (opět) oldschool detektivka,která si na nic nehraje,pro mrtvolu se tu nejde daleko a trousí se hlášky suché jako cesta.Chemie mezi hlavními hrdiny funguje na výbornou, což je zásluha i podařeného castingu.Willa Fitzgerald je nejen hezká,ale má dost charismatu na to abychom jí věřili sveřepou policistku.Alan Ritchson,který mě bavil už jako Hank v Titans pak potvrzuje, že není jen hora svalů, ale že zvládne v pohodě i hereckou stránku věci.Sem s druhou řadou.Klidně ještě letos...80% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Na pohřbu je zmíněno 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy Saropian (Joris Jarsky) telefonicky informuje Langstona (Robert Patrick), že se Neagley a Reacher ubytovali v hotelu pod falešnými jmény jako Sarah Connor a Starlin Castro, řekně Langston, že Starlin Castro hrál za New York Yankees asi před šesti nebo sedmi lety, ale na Saropianovu otázku, kdo je Sarah Connor, Langston odpoví ve volném překladu, že ho to nezajímá. A právě představitel Langstona, Robert Patrick, hrál ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991) záporného terminátora T-1000, který měl za úkol Sarah Connor a jejího syna Johna zabít. (Koldyn)
  • Dle prvního oficiálního traileru je zjevné, že děj první série přímo vychází z děje první knihy Lee Childa o postavě Jacka Reachera, a sice knihy „Jatka“ z roku 1997. (Thommy91)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama