Reklama

Reklama

Epizody(7)

Dva hluboce věřící manželské páry si užívají poklidného života na texaském maloměstě, dokud někdo nevezme do ruky sekeru. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina seriálu slabší, rozjezd pomalejší, ale nakonec to začne nabírat to správné tempo. A to nejlepší, co v seriálu uvidíte je právě herecký výkon Elizabeth Olsen, která si to tu skutečně krade pro sebe a oproti ní, je zbytek obsazení nemastný neslaný... jako nezlobte se na mě, ale kdo by věřil, že by si někdo s vizáží Lizzie začal s někým, kdo vypadal tak podivně plastikově jako Plemons v této roli? Ten chlap mi to ze začátku dost kazil, především, když jejich milenecký vztah je počátek všeho, co se stane později... Každopádně jako true crime příběh rozhodně zajímavé. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další z řady vysloveně vydařených minisérií podle skutečných událostí, kde hlavním tématem je vražda a hlavní důraz je kladen na hlavní postavu. Tu zde hraje Elizabeth Olsen a předvádí zde prakticky naprosto dokonalé herectví. Nicméně pravda, kdekdo by mohl říct, že první tři díly jsou takové oťukávací. Nicméně to sexuální napětí mezi dvěma postavami bylo doslova neskutečné. Hodně mě bavilo sledovat právě Elizabeth Olsen. Ten její pud lovkyně ji byl vidět na očích a bylo to až hmatatelné, vůbec jsem to Jessemu nezáviděl. Tam by kde kdo neodolal. Druhá polovina už je soudního rázu a více klasického. V celkovém duchu ale těžká spokojenost s dobře odvedenou prací. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(mS1/2024) / Nech hľadám ako hľadám, neviem nájsť čo tejto minisérii vytknúť. Možno tých prvých pár dielov sa mohlo ísť na prvý pohľad viac k veci, ale odmenou za pomalšie tempo boli super prepracované postavy a originálne postavený príbeh. Herci v hlavných úlohách, čistá paráda. Olsenka je skvelá, to už vieme, ale napasovať k nej Jesse Plemonsa bol geniálny ťah. Oceňujem aj primeranú dĺžku. Love&Death je napriek sekere super oddychový seriál. (9/10) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z pomalého a zdĺhavého úvodu sme sa dostali konečne k zločinu a k právnickej dráme s otázkou, ako to asi tak bolo a ako to asi tak môže skončiť. A skončilo zaujímavo, rovnako tak, ako končili skoro všetky časti - tak, aby divák chcel pozerať ďalej, a to je u seriálu veľmi dôležité. Olsenka opäť ukázala, že je trocha inde, ako jej vygumované sestry a tu to herectvo dávala až takým studenkovským štýlom. Len z menej plastu na povrchu fasády. Výber Plemmonsa, do ktorého sa bláznivo zamiluje ženská, je však už výrazne na pováženie, lebo ten je teda ľúbezný ako nepigmentovaný slon, takže dvakrát dôveryhodne to nevyzerá. Na záver sa oplatí počkať, nie je jednoznačné, ako to skončí, a osudy postáv v záverečných titulkách sú rovnako tak zaujímavé. ()

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Velmi zajímavá látka je bohužel utopena v přehnané stopáži, kdy úvodní tři díly pro mě byly vyloženě ubíjející. Postupně se to trošku vytáhne a gradace funguje parádně. Ale jsou to herecké výkony, co to celé tahají nahoru. Naprosto všichni podávají excelentní výkon, ale celému tomu samozřejmě kralují Olsen a Plemons. Jinak je to řemeslně super a dobovou atmosféru to má vlastně taky solidní. Ve výsledku je to pořád fajn minisérie, ale prostě se nemohu ubránit pocitu, že to mohlo být mnohem lepší. 6/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Elizabeth Olsen v rozhovore prezradila, že sa jej ozvala Jessica Biel v súvislosti s tým, že obe herečky čírou náhodou hrajú v projektoch o tom istom príbehu, v tom istom čase a stvárňujú tie isté postavy, čo je mimoriadne veľká náhoda. Dovtedy sa herečky nikdy nestretli ani nerozprávali. Biel hrala v seriáli Candy (2022). (Arsenal83)
  • V súvislosti s vraždou sa spomína inšpirácia filmom, ktorý v tej dobe bežal v kinách - Osvietenie (1980). (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Austine v Texase a okolitých oblastiach. Obdobie natáčania trvalo od 27. septembra 2021 do 1. marca 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno