Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle typ filmů není pro mě a to, jak jsem se právě přesvědčila, i v případě, že se jedná o takovou jemnou parodii. Nespolehlivý vypravěč mě zkrátka nudí a vše se táhne jak žvejka. Těžko uvěřit, že jeden díl má jen kolem 25 minut. Oceňuji, že tvůrci nevytáhli humor ve stylu Scary movie, ale šli na to mnohem jemněji (i když důraz na vtip kolikrát fakt chyběl), v poslední třetině je ten humor patrný o dost víc. Závěr mě zklamal. Nejenže se nesnažil být ani trochu originální, ale byl natočený tak dementně, že to nebylo ani napínavý, ani směšný, prostě jen divný. Úplný konec jsem, přiznávám se, vůbec nepochopila. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý. Je to parodie. Pokud vám to došlo až v extrémně přepáleném finále, tak je problém na vaší straně a ne na straně tvůrců. Slušelo by se zastydět a zvednout hodnocení.  Taková Pytlákova schovanka inspirovaná subžánrem knih a filmů o ženách které viděly/neviděly vraždu. Celou dobu to ani nemrkne, všechno se tváří smrtelně vážně a vtip je hlavně v tom jak jsou klišovité záběry, dialogy a monology přetaženy do absurdna. Příšerně, ale vlastně výborně jsou napsané vedlejší postavy, které oscilují od naprosto negativního k naprosto pozitivnímu vztahu k hlavní hrdince, klidně snad i několikrát během jednoho dílu. ()

Reklama

clara.bow 

všechny recenze uživatele

No, to je tak trochu útok na divákovu představivost a nebo inteligenci ...Kristen Bell je pohledná herečka, praštěnou a vždy v alkoholové rauši zahrála dobře, ovšem, nestačila jsem kroutit hlavou, humoru jsem tam moc nezaregistrovala až na to, že hl.představitelka měla pořád tendenci rozbíjet mísy s jídlem. Název dlouhý a proč to neříct blbý....návod jak konzumovat litry vína a slušně ujetá tragédka...nechybí tu nový trend černošský manžel a bílá dáma, jen mi chyběl nějaký homosexuální pár, na ten možná zapoměli. Takže hahahaha. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedem z ôsmich dielov som si myslela, že môj najväčší problém s týmto seriálom je, že pocitovo mi tie polhodinové epizódy prišli ako hodina. Po poslednej epizóde sa musím opraviť: zďaleka najotrasnejšia vec na tomto seriále a tak obecne najotrasnejšia vec, čo som za posledné roky videla, je rozuzlenie tohto seriálu. Až sa mi chce zabudnúť na tých sedem priemerných dielov a dať seriálu odpad, až tak veľký odpad bol ten posledný diel. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tady tvůrci pozdě pochopili ( nebo ne?!) co vlastně chtějí natočit. Na černou komedii je to málo černé, na parodii hodně umírněné, na krimi příliš fantaskní a na drama je to nesmyslné. Nicméně Kristen Bell to hrála úžasně, bylo tam pár opravdu černosuchých hlášek a scén, kdy jsem se pobavila a zasmála. Obzvláště v posledním díle, velká škoda, že to autoři nepostavili takto od prvopočátku, protože do 5. dílu jsem netušila co mám vlastně čekat. Za mě 70%    P.S. Super konec by byl, kdyby to všechno udělal Scott... ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama