Reklama

Reklama

Čuník

  • Španělsko Cerdita (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kvôli svojej nadváhe je Sara (Laura Galán) terčom posmechu medzi svojimi rovesníkmi. Šikana dosiahne vrcholu, keď jej miestne dievčatá pri bazéne vezmú všetky veci a ona musí kráčať domov len v plavkách, čo je pre ňu kvôli nadrozmernej postave ponižujúce. Po ceste narazí na tajomnú dodávku, v ktorej sú tri dievčatá, ktoré jej práve ublížili. Nie sú však samé, pretože vodičom je neznámy psychopat s vražednými chúťkami. (Marceloo)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (87)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veru, na prvý pohľad prasnica. A priznám sa, že pohľad na mučenie alebo na krv či rezné rany mi bol milší než na človeka, ktorý sa z lenivosti opustil a svoje telo si vôbec neváži. Režisérka vložila do filmu myšlienku feministickej sebaakceptácie a silnej emancipácie bez ohľadu na to, kto som, aká som a či nebude chyba tak trochu aj vo mne. Je mi však záhadou, prečo pre tento zámer bola vybratá skoro štyridsiatnička, aby hrala teenagerku. Možno zhovievavosť k herečke, ale v reáli ten rozdiel vidieť. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Celkom originálny námet, ktorého kvalitu znižuje slabší rozbeh a nedotiahnutý záver. Vzťah medzi vrahom a Sarou mohol byť viac prepracovaný. Takto jej finálne rozhodnutie nedávalo úplne zmysel. Chápem, že sa to v hrdinke bilo, ale aj tak k tomuto činu mohla viesť prepracovanejšia príbehová nadstavba. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Docela hezké cvičení na téma "šikanovaný čuník neumí chodit v běžných sociálních interakcích, natož v těch extrémně vypjatých". Jen je teda škoda, že má film nakročeno hned do několika směrů a nakonec nedojde nikam. SPOILER - nadsázky málo, slasher ani exploitation se nekonají, dramaticky jedeme tak na půl plynu a napětí ředí předzvěst úchylného bizáru, který vlastně taky nedorazí... prostě pořád nic, dokud se situace skrz uřvané finále nepřelije v závěrečné titulky. Poněkud zvrácené sympatie však zůstávají právě díky ústřednímu motivu. Když do zdánlivě přehledných mantinelů nainstaluješ místo upištěné sexbomby nevyzpytatelnou zamindrákovanou asociálku (z níž má rozhozená mířidla i ústřední gauner), máš na chvilku vyhráno. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neslyšel tak otřesnej dabing. Větší zážitek z filmu bych měl určitě kdyby byl v původním znění s titulkama. Chtěl jsem slyšet originální hlas čuníka jelikož ve stejnojmenném kraťasu neřekne ani slovo. Jinak film splnil co jsem od něho očekával. Rozvedl trochu víc to co bylo nakousnuto v krátkometrážním Piggy(2018). Piggy(2020) asi nebude filmem pro každýho ale já jsem spokojenej. Chro, Chro,... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisérka to natočila v roce 2018 jako kraťas pak to narvala o povídkového hororu ďáblův ocas kde to byla jedna z lepších povídek a jelikož to mělo úspěch natočila to i jako celovečerák což asi dobrý nápad nebyl . Tlustoprdku šikanují 3 holky ona si jde zaplavat a oni ji málem utopí a okradou o věci pak jich někdo unese a ona řeší jestli jim pomoct nebo ne do toho ten únosce, který snad nemá ani na tričko   po ní jede. Bohužel je to nuda gore zde kromě ustřelené ruky a uřezané nohy není žádné a film se neskutečně táhne  na druhou stranu to obsahuje snad všechny klišé co kdy můžete v těchto filmech vidět.  Posuďte sami holku co šikanují máme holka co něco ví a viděla , ale nechce to říct máme neschopné policajty máme rodiče co dceři nevěří máme vraha co se vrací na místo činu máme  sledování mobilu podle aplikace máme únos holky a následnou nehodu máme a dalo by se pokračovat.  40 procent je maximum co tomu můžu dát  není zde  co zde chválit. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Scenáristka a režisérka filmu Carlota Pereda: "Tento film som napísala, aby som čelila svojmu vlastnému strachu. Strachu zo skutočného života. Pretože byť tínedžerkou môže byť desivé." (Arsenal83)
  • Film bol natočený v obci Villanueva de la Vera (Španielsko). Natáčacie obdobie trvalo od 17. júna do 29. júla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama