Reklama

Reklama

Čuník

  • Španělsko Cerdita (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Kvôli svojej nadváhe je Sara (Laura Galán) terčom posmechu medzi svojimi rovesníkmi. Šikana dosiahne vrcholu, keď jej miestne dievčatá pri bazéne vezmú všetky veci a ona musí kráčať domov len v plavkách, čo je pre ňu kvôli nadrozmernej postave ponižujúce. Po ceste narazí na tajomnú dodávku, v ktorej sú tri dievčatá, ktoré jej práve ublížili. Nie sú však samé, pretože vodičom je neznámy psychopat s vražednými chúťkami. (Marceloo)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (85)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Španělé už dávno nejsou zárukou hororové kvality. Doby Zatímco, co spíš nebo Los ojos de Julia jsou tatam. Piggy se z traileru tvářil jako revenge flick. Nakonec je to spíš víc drámo o velice tlusté slečně, která je šikanována partou holek(No, šikana, je to jedna scéna). Pak je někdo unese a ona to vidí a nic neřekne. Celý film je nestabilní, furt jen řve, únosce je takovej trošku mental a na gore ani krev moc nedojde. Takže jediná dobrá věc je finální konfrontace, která je docela zábavná. Těšil jsem se ale úplně na jiný druh filmu. Škoda. Snad napraví reputaci Španělsku Venus od režiséra REC. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že Cerdita 2022 bude jen dějově košatější Cerdita 2018, ale je to jinak, starší Cerdita se (s menšími úpravami) celá zopakuje coby úvod, a potom příběh pokračuje dál. A nutno dodat, že pokračuje ad absurdum. Ale to je věc názoru, takže posuďte radši sami. V hlavní roli opět stará známá tučnice, kterou bezmezně obdivuju, protože já vypadat takhle, chodil bych kanálama, a neproducíroval se v plavkách před kamerou. SPOILER: A být scénáristou, nechám Cerditu nejdřív odkráglovat její rodiče (hlavně matku, která je fakt na zabití bez výčitek) a potom i ty dvě přeživší flundry v závěru. Takhle je to takový konec bez koulí a pro mě tím pádem docela zklamání. ()

Reklama

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Drsná óda na fetšejmink, aneb i prasata jsou jenom lidi. Príma prostředí maloměsta a tomu odpovídající mezilidské vztahy, kde krom klidu a lidské pokory kvete i prohnilá zášť a škodolibost. Hlavní hérečka to ustála (vlastně dost hbitě uběhala, ať to zní sebevíc podivně) bravurně a obdivuju její odvahu takovou roli akceptovat a jít se vším všudy na odiv pokřivenému obecenstvu, jež podobné tituly vyhledává. Tři hvězdy + jedna navíc do foroty za odvahu řeznické dcérky. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Korpulentní královna stealthu se potýká se šikanou na maloměstě. Okolnosti jí ale přihrají pomstu a možná i vytouženou lásku. Čuník dobře funguje ve všech rovinách. Je tam drama, drsný humor a dojde i na brutální násilí. Hlavní hrdince jsem to nezáviděl ani trošičku, ale bavil jsem se po celou dobu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kraťas mě zrovna dvakrát nenadchl a o celovečeráku to platí dvojnásob. Jestliže si někteří komentující myslí, že původní znění vystřelí kvalitu nahoru, tak se mýlí. Většinu času je to o hysterickém trdlování obludně nakynuté holky a protivném jekotu, který hlavní hrdinka obsatrává se svou matkou. A pak už vlastně nic. Sice se tu občas mihne magor a holce se sem tam někdo posmívá, ale ve finále jediné, na co se režisérka většinu stopáže soustředí je fakt, že to děvče je tlusté a nebojí se to ukázat. Pak teda přijde finále, které existenci filmu mírně ospravedlňuje, ale na konci se člověk stejně musí ptát, proč je tenhle blábol tak moc chválený. 20% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Scenáristka a režisérka filmu Carlota Pereda: "Tento film som napísala, aby som čelila svojmu vlastnému strachu. Strachu zo skutočného života. Pretože byť tínedžerkou môže byť desivé." (Arsenal83)
  • Film bol natočený v obci Villanueva de la Vera (Španielsko). Natáčacie obdobie trvalo od 17. júna do 29. júla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama