Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotku mám rád, nie je to srdcovka, ale ako schválne braková šupa na 80% u mňa má, s oškretými ušami a tak všelijako, ale má. Dvojka je klasické nízkorozpočtové a neambiciózne hororové videopokračovanie, teraz ale bez hlášok Quentina Tarantina, dravej réžie Roberta Rodrigueza a áčkarských hercov Harveyho Keitela a Georgea Clooneyho. Teraz máme k dispozícii maximálne tak obstojného Roberta Patricka, ten sa však nemá šancu sám vyrovnať šťavnatej, rôznorodej partii z minula. Ďalším mínusom je, že snímka nemá s originálom (až na upírov) nič spoločné: dej sa neodohráva v Titty Twister, Rodriguez s Tarantinom len produkovali a Danny Trejo sa iba mihne na začiatku v cameu. Primitívna, zbytočne vulgárna a násilná kravina bez úrovne. Po Tremors ďalšia zbytočná hororová séria, z ktorej sa po báječnej jednotke radšej nikdy séria stať nemala. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

From Dusk Till Dawn 2 rozhodně není tak špatný film, jak zde všichni tak hezky opakují. Jasně, není to jednička a Spiegel na duo Rodriguez/Tarantino nemá, ale na druhou stranu se pan režisér dost snaží, šikovně si půjčuje a navíc se na věc kouká s minimálně stejným nadhledem, kdy jsou ve filmu momenty jako: debata o pornu, vyprávění o chlapíkovi, co si to rozdal s pornoprůmyslem, finta se sanitkou, nebo to, jak se šéf zločinecké bandy pořád vyhýbá smrti, aby se nakonec stejně stal upírem, které opravdu stojí za to. Navíc je Robert Patrick ten největší drsňák pod zatměním slunce a Spiegel si s režií hraje jako malé dítě, kdy hlavně kamera, která se skoro pořád dívá na dění z pozice různých předmětů (Miska, větrák), vytváří z pokračování Rodriguezova kultu zajímavou věc. A za zmínku ještě rozhodně stojí cameo Bruce Campbella a návrat Dannyho Treja. From Dusk Till Dawn 2 je příjemné béčko, které si člověk s nadhledem užije. ,,A potom zastřelil chlapa, co tam přinesl koblihy.“ ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez tu uz nereziruje, namiesto toho si na rezisersku stolicku sadol Scott Spiegel, a hned poznat, ze rozhodne nedosahuje Rodriguezovych kvalit. Scenar uz aj v jednotke bol slaby, no v Od Soumraku do Usvitu 2 je to scenaristicky vyplach. Herecke obsadenie nepresvedcive, az na Roberta Patricka, ktory si film uziva. Dejova linia sa na rozdiel od jednotky odohrava inde /myslim, ze Titty twister ...../ a je podstatne slabsia. A akcnych scen taktiez menej a pre mna su nepresvedcive. 32 % ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

I přes co-produkci Rodriguez-Tarantino byl znát kvalitativní seskok do plochého rozměru po všech stránkách. Nejvýrazněji však v B-hercích, kteří zůstali naživu až téměř do konce filmu. Však také půldruhou hodinou trpce zkoušené diváctvo dalo znát svoje nadšení najevo v pouhé pětinové návratnosti rozpočtu. Kameraman svou neobytností neustále dokazoval, že ve srovnání s Rodriguezovým pojetím, když dva dělají totéž, není to totéž. ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Béčko ako remeň. Ale fakt zábavné. Len dúfam že to režisér s drsnosťou tých postáv nemyslel vážne lebo to vyznieva neskutočne komicky. je to béčko a oproti jednotke strašne slabučký odvar, ale ja som celkom bavil. A najzábavnejšie bolo to že som hodnú chvíľu nevedel komu mám držať prsty, upírom alebo ľuďom. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno