Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

T-1000 zotavené z koupele v roztavené oceli, Maynard zotavený z Butchových výpadů samurajským mečem a možná i aktivit Afroameričanů pod vlivem drog, co byli vybaveni potřebou k letování a nástroji na principu oboustranné páky, mladší brácha Woodyho Harrelsona a věčný Mexikánec Raymond Cruz, který v erotických scénách zásadně kopuluje formou kliků. Sestava chystající se na zápas a následný přestup do Titty Twister Vampires možná vypadá na papíře dobře, ale celé je to zvětralé jak před dvěma dny natočené Chango. Záběry zpoza dásní a další rozličné experimenty s umístěním kamery vyznívají stejně rozpačitě, jako ty žluté kontaktní čočky řádících krvesajů. Nad Spiegelovým filmem vyšlo slunce a nezatmí jej ani surf rock Dicka Dalea.. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ježiš to byla sračka. Uznávám že jsem se chvílema opravdu bavil (převážně u věcí ukradených z jedničky) a chvílema zase na účet tvůrců (scéna jak Robert Patrick jde zakouřenou místností a vždycky na něj někdo bafne ale jakmile uvidí kříž tak zas zmizí). Scéna jak si to jde anonymní chlápek vyříkat s pornoprůmyslem je fakt hustá, ale to je asi jedinej opravdu povedenej moment. Nechápu proč to Robert Patrick, Danny Trejo atd, přijali. A hlavně nechápu jak vůbec mohlo někoho napadnout natočit pokračování k takovému kultu jako je první díl, už jen ta myšlenka na to je rouhání. ()

Reklama

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Béčko ako remeň. Ale fakt zábavné. Len dúfam že to režisér s drsnosťou tých postáv nemyslel vážne lebo to vyznieva neskutočne komicky. je to béčko a oproti jednotke strašne slabučký odvar, ale ja som celkom bavil. A najzábavnejšie bolo to že som hodnú chvíľu nevedel komu mám držať prsty, upírom alebo ľuďom. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze“ je tím druhem pokračování, které ani moc vidět nechcete. Nejsou zde dobré postavy, nejsou zde dobré hlášky, není zde humor, napětí a ani zde nakonec nejsou dobré efekty, ale jen triky, které se neustále opakují a jsou celkově docela nudné. Je to škoda, protože celý příběh okolo Titty Twister v sobě měl mnohem větší potenciál, než jaký se v tomhle filmu ukázal. Ignorování konce prvního snímku je nebetyčnou zbabělostí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez tu uz nereziruje, namiesto toho si na rezisersku stolicku sadol Scott Spiegel, a hned poznat, ze rozhodne nedosahuje Rodriguezovych kvalit. Scenar uz aj v jednotke bol slaby, no v Od Soumraku do Usvitu 2 je to scenaristicky vyplach. Herecke obsadenie nepresvedcive, az na Roberta Patricka, ktory si film uziva. Dejova linia sa na rozdiel od jednotky odohrava inde /myslim, ze Titty twister ...../ a je podstatne slabsia. A akcnych scen taktiez menej a pre mna su nepresvedcive. 32 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)
  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)

Reklama

Reklama