Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Makadan k tomuto seriálu (2)

Samoa (2009) (S19) 

Právě se bavím na výbornou hrou Russella :D ten chlápek, ať je jaký chce, mě prostě baví. Ostatní hráči jen nechápou...i o tomhle je tahle hra. Prostě a jednoduše nikdy nevěř nikomu! ()

Cagayan (2014) (S28) 

Komentář bude obsahovat spoilery! Tak tahle série mě naprosto chytla. Od podrazu Kass (kterou jsme od té chvíle vůbec neměla ráda, její póza: já to tady vedu byla k smíchu) jsem si říkala, že už je to nalajnované a jasné. A tak mě to štvalo, protože jsem trojce Spencer, Tash a Jeremiah opravdu fandila. Hlavně Spencerovi - používal mozek (snad jediný se do týmu Brawns opravdu hodil, ještě s Tashou) a zároveň vyhrával imunity, nevzdával to a věděl, kde jsou slabiny ostatních. Bohužel důležitou imunitu nevyhrál, ale i tak si myslím, že jeho hra byla skvělá. Ale spletla jsem se a následující díly byly naprosto skvělé - nikdo nikdy nevěděl, co se stane. Co se týče vítěze, objektivně řečeno byla výhra zasloužená - i když nemám ráda, když někdo přísahá na rodinu a podobně a nemyslí to tak, ale zároveň nechápu, že tomu ti soutěžící ještě věří. Každopádně mít možnost jako Woo si někoho vybrat do finále a vybrat si Tonyho, se kterým neměl absolutně šanci jen proto, že je to čestné? To se přeci v téhle soutěži nenosí - největší hloupost. A to nejlepší na závěr dle mého názoru řeč Spencera na závěrečné kmenové radě - naprosto objektivní a tredná (i když trochu působil jako obhájce Tonyho, ale spíše se podle mě postavil do role obhájce soutěže, protože sami víme, že v historii této soutěže je nejeden vítěz, který si to absolutně nezasloužil). ()

Reklama

Reklama