Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, v roce 2001 byli lidé podstatně blbější, takže Afrika za moc nestojí. Jeden debilnější soutěžící než druhý a druhý blbější než třetí, a tak to pokračovalo. Nebylo tedy komu fandit. Sice jsem stihnul zhlédnout pouze přibližně druhou polovinu, ale nelituji toho ani v nejmenším. Novější survivory mám mnohem raději. Tohle byla nepěkná nuda. Prosím, nezlobte se na mě. 1* ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny tyhle původní Survivor série vysílané po prvních dvou veleúspěšných ( Borneo a Australian Outback ), zrají jako pravé kvalitní víno. Teprve teď když můžeme srovnávat s novou tvorbou oceníte tu jejich jedinečnost. Afrika patří k sériím, které se vyhoupli v žebříčku oblíbenosti asi nejvíce. Při premiéře zatracovaná série je nyní guilty pleasure mnoha fanoušků. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu lepší než Austrálie. Prvních 5 dílu je nic moc, ale po Silasově rozhodujícím hlasu to začne být zajímavé. Víc jsem fandil Boranům, ale od Silasova rozhodnutí to je u Samburanů docela agresivní a vypjaté. Podmínky tu musely být hrozný. Odměny se mi líbily. Hodně mě štval Frank a Brandon. Docela mi i vadil Lex. Oblíbení lidi vypadli hned ze začátku, ale výherce a zároveň moji nejoblíbenější postavu jsem si tipnul, což bylo pro mě skvělý a strašně neuvěřitelný, ale nakonec jsem z toho tak skvělý pocit neměl kvůli těmto věcem: Poslední díl, ve kterém se hlasuje o výherce mě totálně nas*al, protože tak de*ilní otázky na finálovou dvojici jsem ještě neslyšel. Jejich odpovědi byly trochu de*ilní taky, ale to mě tak nas*alo. Jako otázka vyberte číslo od 1-1000. A to tu otázku říká zrovna člověk, který by se určitě mohl zeptat na něco mnohem zajímavějšího a ne tak de*ilního. Otázky tohohle typu mě akorát nase*ou a ukážou, co má postava nakonec v hlavě přesto, že jste si mysleli, že je normální a přijde i s normálním dotazem! Dalších stupidních dotazů tam bylo hafo. Tudíž nemám bohužel z vítěze takovou radost :\. Sérii opět tak jako každou kazí rituál ,,očištění'' před koncem, kdy zbývají ještě 3 hráči. Sérii kazí dotazy poroty, rituál, pár keců o tom, jak je Afrika strašně posvátná zem a prvních 5 dílů. Naopak, co pochválím jsou hodně dobré odměny, rozpor v kmeni Samburu a konečně výherce, který zvítězil právem. VYHODNCOENÍ: KLÍŠTĚ NA ZADKU ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborná řada. Afrika je nádherná země a chtěl bych zažít stejný zážitek jako samotní soutěžící. Nejoblíbenější hráči: Lex, Ethan. Lexe jsem si oblíbil hned na začátku. Vyzařovalo z něj charisma a prostě mi byl sympatický. I když se mi v půli hry moc nelíbilo jak řešil tu jednu věc, tak přesto ho obdivuju. Uměl tu hru hrát hodně dobře. Ethan byl takový tichý a bral všechno v klidu a podle mě hrál čestně. Byl jeden z nejsilnějších hráčů společně s Lexem. Nejbláznivější hráč: Lindsey. Kelly se nakonec taky ukázala jako dobře šáhlá. S vítězem jsem spokojen. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuji se, že jsem kousek jednoho dílu viděla v TV asi před deseti lety a přišlo mi to fakt drsný - zranitelní lidé, které od predátorů dělilo jen nanošené trnité chroští. Teď už jsem to neprožívala tolik, ale stejně - v noci bych tam být nechtěla. Tahle série byla pro účastníky navíc hodně intenzivní, prakticky vše se odehrávalo na několika čtverečních metrech - žádné lovení/sbírání potravy, které by jim alespoň trochu ukrajovalo z toho společně stráveného času. Interní rozdělení jednoho kmenu na pracovité "staříky" a lenošné mlaďochy bylo fakt tristní. Neuvěřitelně protivná byla Lindsey, Brandon, kterému nebylo nic dost dobré (získává titul nejnesympatičtější gay světa), vyčůraný Silas, z Kim Powersové se na konci vyklubalo zlatíčko, Kelly byla taky převelice charakterní osoba, nepochopila jsem šerifku Jessie - na svoji funkci teda moc dobrá nebyla. Naopak sympatičtí byli: Ethan, Lex, Theresa, Tom. S vítězem celkem spokojenost. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • První série, ve které proběhlo promíchání kmenů před sloučením. (Zix.)
  • Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc. (Hidan)
  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)

Reklama

Reklama