Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Russell, Parvati. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý výběr soutěžících. Až na jednoho či dva soutěžící se skutečně jedná o výkvět toho lepšího a v některých případech toho nejlepšího, co Survivor dosud nabídl. Samozřejmě je zde výrazná stopa Russela, který svou přítomností opět hodně strhává pozornost na sebe, ale mne jeho hra bavila i v Samoe, takže mne to nerušilo. Negativně však musím hodnotit, že se TV rozhodla v této řadě opakovat jen staré výzvy a nepřišla s žádnou novou. Pokud jde o napětí z průběhu hry, tak i zde je trochu mínus vzhledem k jednomu slabšímu kmeni, který tak víceméně od počátku určil svůj osud. A pokud budu hnidopich, tak na můj vkus zde bylo málo nečekaných zvratů (na to že tu je Russel, Parvati, Bob...) oproti starším řadám. Takže celkově mne dvacítka hodně bavila, užil jsem si staré a prověřené tváře, ale určitě bych našel hned několik sérií, které mi utkvěly v hlavě i více. Seznam oblíbenců by byl rozsáhlý, ale veskrze lze odkázat na finálovou trojku, která došla do finále naprosto zaslouženě. Naopak mne zklamal "texaský kovboj", který ve své původní sérii byl ztělesněním fyzické dokonalosti a po dvanácti letech působil překvapivě opravdu hodně vyhasle. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT: Naprosto geniální série, díky bohu že ten ukvičený niguřt tak brzo vypadl a po zbytek série už tam pro mne nebyl žádný rušivý element, výborný byl srandovní Coach, který mi připomínal mého kamaráda ze střední, taky takový karate nindža :-D Russel nezklamal a zase si jel tu svojí cestu, hrozně se mi líbila Danielle a to ne protože měla umělé kozy, ale přišla mi nejméně záludná, Amanda byla příšerná, uculená Parvati a cigánka Sandra mě docela štvali a přál jsem si aby vypadli mnohem dříve, nakonec jsem to přál Russelovi , když to tak zoufale chtěl vyhrát. Nejoblíbenější hrdina téhle série byl asi Rupert, protože vypadá jako skutečný pirát a navíc tam na sobě dost zamakal, a Danielle, protože se mi na ní nejlíp koukalo :-) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Colby, JT. Vítězství: Nepřeji. Musím říct, že z finální trojice jsem nejvíce fandila vítězce (druhou přeživší jsem nikdy moc nemusela a třetího přeživšího raději ani nebudu zmiňovat), ale po naprosto vážně (na)myšleném projevu, který by se dal shrnout jako "já jsem tu nejlepší a ostatní mi můžou políbit milionovou p*del", bych se nejraději neviděla. Největší after-přehlídka arogance v historii soutěže - beze srandy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)
  • Produkce zvažovala návrat Ozzyho Lustha, Michaela Skupina, Yula Kwona, Terryho Deitze a Rudyho Boesche, který se neobjevil kvůli pokročilému věku. (BLANIK.)
  • Russell Hantz byl jediný soutěžící, který šel do hvězdné série takzvaně s čistým štítem. Vzhledem k tomu, že natáčení začalo pouhých 20 dní po skončení Kdo přežije: Samoa (od r. 2009)), zůstal Russell celou dobu na Samoe a strávil zde tedy včetně pauzy mezi sériemi skoro 100 dní v kuse. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama