Reklama

Reklama

Kdo přežije - Nikaragua

(série)
  • USA Nicaragua
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Alina Wilson

Obsahy(1)

Poznejte krásu Jižní Ameriky a Karibského moře. Tvrdá soutěž, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni, vodu a pití. Překvapení a zvraty jsou na denním pořádku, ten kdo nezíská nebo nevyhraje imunitu, bude vyloučen. 39 dní, dvacet soutěžících a pouze jeden z nich obdrží titul posledním přeživší, díky kterému vyhraje jeden milion dolarů. Toto všechno vám přináší jednadvacátá řada Survivor: Nicaragua. (reich)

(více)

Recenze (69)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mafián co je na tom fyzicky lépe než průměrná žena, neskutečně bizarní krádeže, psychicky vyšinutá černoška - poslední afroameričanka v soutěži (z jedné), zvedání osmdesátilibrových psů, megadivné výlevy na kmenovkách, double quit a dementní blondýn... nejzkurvenější řada ve které v sérii retardovaných a nahodilých rozhodnutí odchází jeden zajímavý hráč za druhým, podpořena účastí největší píči v historii a korunovaná příšerným vítězem ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nudná série, která mě zaujala pouze díky Jane která mě udivovala v každém díle víc a víc, a jejího vyhazovu mi bylo fáákt líto..Výherce Fábio mě nijak nezaujal, ale nevadil mi, i když jsem tušila že vyhraje..Jediný okamžik který mě opravdu pobavil bylo, když odešli dobrovolně dvě slečny najednou, to bylo něco nečekaného, a bavilo mě to.. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim se připojit k většině. Tohle byla ta nejhorší řada vůbec! Co to mělo bejt? Naprostý nelogický chování většiny soutěžících a hlavně žádná vůdčí osobnost. Plus co mi celou sérii totálně zhnusilo byla Naonka! Totální odpad s ghetta, která jen kradla a nevím jestli měla nahradit Russela jak tu někdo říká, ale i kdyby, tak se jí to rozhodně nepovedlo. Russela měl každej rád. Naonka je prostě jen vypatlaná píča. No a pak tu je vítěz celý série. Totální vypatlanej klučík, kterej se choval celou dobu jako 10ti letý děcko. No tahle série byla hnus. 35% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tohle není úplně nejtrapnější série, tak je to minimálně jedna z nejtrapnějších. Už to, že vyhrál retoš svědčí o celkovém průběhu. A co teprve taková Neonka? Ty vole, pro ni nemám slov. Zřejmě bych ji po pár dnech kamenem rozmlátil lebku. Na takového Dannyho bylo také žůžo koukat při výzvách. Průměrně se udržel asi 5 vteřin. A vlastně absolutně všechny postavy jsou hrozně nezajímavé. Poprvé jsem nefandil vůbec nikomu. Dokud byly kmeny rozděleny na mladé a staré, tak byl pořad absolutně nekoukatelný. Poté se to mírně vylepšilo. Téměř odpadová záležitost. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série patří k těm slabším, ale zase taková hrůza to není. Zajimavé soutěže s několika zásadními zvraty a zajimavou novinkou. Plno magorů a tak jsem se u toho dost bavil. Trochu čistokrevných stratégů chybělo ale na odpad to fakt není protože idioti se vždy postarají o zábavu! PS: Není nad to uchránit oheň dřevěnými bednami půl metru od přístřešku a odejít na soutěž. :D ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • V sérii Nicaragua byl poprvé představen tzv. Talisman moci, který kmeni, jenž jej vlastní, přináší výhodu v soutěžích. (VooDoo:*)
  • V kmeni starších Espada soutěžil legendární trenér amerického fotbalu Jimmy Johnson. Ve své kariéře vyhrál národní univerzitní mistrovství a dvakrát Super Bowl. (Zix.)

Reklama

Reklama