Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentu jsou spoilery! A já si myslel, že už jsem komentář dávno napsal po shlédnutí série a ono prd. :-) Série to byla povedená, plno dobrých zvratů ve hře, dobří a zajimaví soutěžící, někteří dost šílení, jiní sympatičtí, k tomu dva navrátilci. S vítězem spokojen nejsem, protože za celou dobu existence v Survivorovi na mě neudělal pořádný dojem, ale musím ho pochválit za jeho manipulaci, jak dokázal vést svůj kmen a ostatní ho poslouchali jako stádo ovcí a nikdo ani pořádně nepomyslel na jeho vyřazení. Nejoblíbenější hráči: Russell - navrátilec, kterého jeho kmen bohužel brzy potopil, Matthew - líbila se mi jeho povaha, až na to, že byl hodně pobožný, ukazoval svoji sílu v soutěžích, ve kterých neustále vyhrával. Dále nebyl špatný třeba Grant a Stephanie. Neoblíbení hráči: Phillip - jeho bývalá práce z něj asi stvořila blázna :D Ralph byl také na některé hráče v mé oblibě nepříjemný. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Škoda, že Russell vypadl tak brzy. Mohlo to být zajímavější. Jinak Rob s přehledem vítěz, pěkně si všechny povodil jak potřeboval. Jako zajímavý prvek hodnotím ostrov vykoupení, příjemná změna. Jen škoda, že tolik soutěží o imunitu bylo zaměřených na skládačky a výdrž. Chtělo to něco akčnějšího :) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje Spoilery-TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad na Russell vs, Rob, sympatická Andrea, dostatečně dobře hrající Boston Rob MÍNUS: vůbec se mi nelíbil nápad na ostrov Vykoupení, zbytečně moc měnil pravidla hry a hodně zasahoval do dění, které tak nebylo úplně přirozené, Russell je pořád rozporuplná osobnost, fanoušci budou zklamáni že dlouho nevydržel, protože hlavní tahák, tedy souboj s Robem mohl být nadále zajímavý, odpůrci si vychutnají jeho pád, chudák Matt, 2x ho zradili stejní lidé a v jistém momentu stačilo aby ho na svoji stranu přitáhl druhý kmen, ten to neudělal a tak se odporoučel ze hry, přitom by to bylo 6 na 5, takže mohlo být vše jinak, Phillip mě děsně otravoval, přesto nebo právě proto chápu proč si ho tam Rob nechával./// Shrnutí: Jednak jsem čekal od této série víc, ale taky jsem si myslel že všude propíraný zásah a zasahování Jeffa Probsta do pravidel hry nebude tak markantní a viditelné. Bohužel musím souhlasit s odpůrci a konstatovat, že to mojí oblíbenou sérii spíš pohřbívá. Mno uvidíme co bude dál./// Celkem 67%/// ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne asi nejslabší série z dosud cca 10-15 viděných. Hvězdní hráči mi nevadí, ale bohužel k nějakému souboji dvou osobností nedošlo vůbec, takže celá tato specialita v sérii přišla vniveč. Co se týká ostrova vykoupení, tak rozhodně bere na atraktivitě a napínavosti soutěže. Zkrátka vyloučení na kmenové radě má znamenat konec a ne tenhle paskvil. Hodně se mi nelíbí casting, protože k dvěma silným hráčům z předchozích řad vybrali skutečně hodně slabou squadru, která celkově zcela propadla. Nebudu spekulovat nad tím, jaký byl záměr TV produkce, ale myslím si o tom své... Rozhodně si nemyslím, že Rob jakkoliv exceloval a předvedl svou nejlepší hru. On totiž skoro hrát nemusel, když měl kolem sebe samé ovce. Takže tahle taškařice je skutečně jen dárek a reklama pro Roba, ale nejde o dobrou zábavu jako v jiných řadách. Jediné co si budu z téhle řady pamatovat pozitivního je agent Shepard, který je fakt cvok a slzy Russella (které snad byly jako jedna z mála věcí téhle řady spontánních). Pro mne tedy velký propadák a už se těším na jiné - lepší řady. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série-aneb-Pohádka o tom, jak B zahrál (víceméně) dokonalou hru a jak tlučhuba odešel domů s brekem(zase). Jestli je Parvati hráč nejnebezpečnější, Sandra hráč nejmaskovanější a Russell H. hráč nejdravější, pak Rob je hráč nejlepší a tentokrát to konečně potvrdil. Poučil se z předchozích chyb, ani na okamžik nepřestal makat, do některých soutěží dal doslova všechno a ve výsledku zahrál hru snad nejčistěji jak to jen jde..Gratulace.. Hře Agenta Philipa Sheparda jsem fandil a konečný výsledek si zasloužil-takové lidi já mám prostě rád. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • V této sérii hráli 2 bývalí hráči NFL – v kmeni Ometepe Grant Mattos a v kmeni Zapatera Steve Wright. (Zix.)
  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)

Reklama

Reklama