Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Coach, Sophie. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozzy, Ozzy, Ozzy..dobře možná to trochu přehánim, ale pro tohohle týpka mám vážně slabost a co by byla tahle sezóna bez něj... Nicméně nesmím zapomenout vyzdvihnout přítomnost několika komických figurek díky jejichž postřehům, pokusům a proslovům jsem si užila spoustu zábavy. To nic nemění na tom, že ani jeden z těch tří, kteří se dostali na konec si to nezasloužili a nechtěla bych být v kůži porotců, protože bych nemohla (s čistým svědomím)hlasovat ani pro jednoho z nich. Oproti předešlé sérii (Redemtion Island) je tady mnohem více aktivních lidí, kteří se skutečně snaží ve hře něco změnit a ne jen pasivně přežít (i když i tací tam samozřejmě jsou). ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje Spoilery-TV/// Soutěžící 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: pro mě jednoznačně Ozzy a jeho nepřemožitelnost, výrazným soutěžícím byl i Cochran, Ozzyho kmen byl rozhodně zajímavější MÍNUS: a naopak Coachův kmen měl poměrně nalajnovaný průběh, který mě moc nebavil. /// Shrnutí: Je opravdu příjemné, že se nám tento soutěžní pořad vrátil na obrazovky. O návykové sledování pěti částí naráz nebude nouze, co na to bude říkat zkouškové ve škole se raději neptám. Přes moji natěšenost se ale nedá říct, že by tato řada byla skvělá. Je poměrně standardní. Osvěžením je dvojice navrátilců, méně příjemné a překvapivé je závěrečně vyřazování a finále./// Celkem 68%/// ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen Cochran a Ozzy tomu dali šmrnc, jinak PRŮMĚR a vítěz měl být drakobijec, protože on se pasoval na náboženského vůdce a všichni ho poslouchali! Vy, co milujete Ozzyho určitě zjistíte, že sociální hra mu absolutně nic neříká. Naproti tomu vy, co Ozzyho nesnášíte, si zase polibte prdel, páč bez něj by tato série byla ještě mnohem nudnější. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Téhle série sem se trochu bál, protože ani Coach a ani Ozzy nikdy nebyly zrovna mými oblíbenci. Nakonec se ale na South Pacific dalo koukat a ani Couch mě tentokrát neštval. V celku příjemný cast, akorát nevím, co se v poslední době děje s těmi hráči, že dělaj tak blbý tahy v taktice ?? Se South Pacific jsem ale spokojen, jen vítěz zase není pro mě tou nejlepší volbou. Oblíbení hráči : Brandon, Dawn (((možná Couch a Albert))) ------Nejméně oblíbení: Ozzy, Jimm ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama