Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 50%***TV/// Soutěžící 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// PLUS: nejvíce mě tu zaujala asi Shii Ann, kterou jsem měl možnost vidět později v Návratu hvězd, ještě snad Jack a Brian byly trochu sympaťáci MÍNUS: tady ovšem veškeré klady končí, jsem si docela jist že se jedná o nejhorší řadu, který kdy vznikla, uvidíme jestli ji Nicaragua nebo One World "překonají" ale osobně doufám že ne, jde tady totiž o nejhorší casting v historii soutěže, zhruba do poloviny kdy vypadlo pár zajímavých hráčů to ještě šlo, potom už to byla nuda a já se díval na hodinky kdy to skončí, účastníky raději nebudu jmenovat, byl by to dlouhý seznam, ale byla to s nimi otrava./// Shrnutí: Rozhodně by se slušelo říci, že jsem nebyl ničím ani nikým ovlivněn (např. špatné komentáře), takže jsem si obrázek utvořil sám a byla to opravdu bída. Nejzajímavější byl snad náznak v úvodu, rozdělení na muže a ženy, který se tady bohužel nestal./// PS: Naštěstí se tato situace stala v šesté řadě a bylo to opravdu zajímavé, ale o tom až příště. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně se nejedná o nejhorší sérii, a ani zde nedošlo k žádnému výraznému zhoršení, jak ostatní komentující píšou. Já sleduju Kdo přežije postupně a zatím jsou podle mě nejhorší Markézy, ale ne o moc. Absolutně jsem si nevšiml žádného zhoršení z hlediska výzev samotných, ty mi přišly možná i lepší než v předchozí sérii (především se mi zamlouvala ta s tím vězením). Soutěžící jsou ale ovšem o něco horší než v předchozích sériích, ale opět nevidím v tom žádné velké mínus. Horší jsou hlavně proto, že jich není moc sympatických, ale na druhou stranu ani nesympatických. Co bych tedy nikdy v Kdo přežije nečekal, že tu dojde na příběh o znásilnění 😊😈👌. Proslov poroty je tady nejlepší ze všech sérií, protože tu nedojde na žádné přihlouplé dotazy jako: ,,Jaké 4 vlastnosti tě sem dostaly?" a ,,Řekni číslo od 1 - 10." 😗 Možná je to na konci trochu až moc toxic, ale pořád lepší než již zmiňované pitomé dotazy. Vyhrálo sice menší zlo, ale spokojenej nejsem (brácha je). Měl/a štěstí, že ostatní byli moc hloupí/blbí na to něco vymyslet. OBLÍBENÉ POSTAVY: 1. SHII-ANN 2. (vcelku) STEPHANIE 3. (vcelku) BRIAN. NEOBLÍBENÉ POSTAVY: 1. ROBB (Typickej machýrek, kterej svede tak akorát 💩, přesto si ale hraje na drsnýho 💪, aby se pak se modlil k Bohu, jak kdyby byl totálně nevinej, a říkal ostatním, jak jsou to boží lidi. Jeho vysazenost proti jednomu ze spoluhráčů byla více než očividná. A abych mu tam ukazoval ruce a nechal se jím urážet a nechal si žrát banány, to bych se mu na to mohl fakt vys*at.) 2. PENNY (manipulativní mrcha, hezky řečeno 😉) VYHODNOCENÍ: ČLOVĚK BY SI MYSLEL, ŽE SKEJT A GOLFOVÉ HOLE BUDOU NA OSTROVĚ K NIČEMU, A MYSLEL BY SI TO SPRÁVNĚ! ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešťastný výběr účastníků - ke konci už to je jeden mizera vedle druhého, se skvělým umem bodání nožů do zad spoluhráčů. Nejvíc mě jitří ty velkohubé kecy, že tato hra je přece o lhaní a podvádění, že tu jde o milión a nelze to srovnávat s chováním v běžném životě - právě naopak! Až jim někdo v "běžném životě" nabídne milión, budou pro jeho získání lhát, podvádět a zrazovat všechny kolem sebe stejně jako to dělali ve hře. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možný spoiler k této řadě: Tato série je hodnocená jako nejhorší a v porovnání s ostatními sériemi patří opravdu k těm méně vydařeným, ale rozhodně jí nezatracuji. Oblíbený kmen: Sook Jai, nejoblíbenější hráč: Robb, neoblíbení hráči: Ghandia, Shii Ann. Vítěz ušel, kdyby vyhrál ten druhý, tak si myslím, že by si to tak nezasloužil i když vítěz dělal taky různé intriky. Moc lidem se tady ale fandit nedalo. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Série s jedním z nejprotivnějších castů a neuspokojivým vývojem neobsahuje prakticky jediného člověka, kterému by se dalo doopravdy fandit. Až na pár celkem zajímavých strategických tahů nestojí za řeč. Vítěz: 4* - jedna z nejdominantnějších her v historii soutěže, ovšem odpudivá osobnost. Oblíbenci: Erin Collins ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které Jeff Probst moderoval jak živý finálový přenos, tak tzv. Reunion. (Alex24)
  • Shii Ann Huang je první asijsko-americká hráčka ve hře. (Zix.)

Reklama

Reklama