Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1

Recenze (80)

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Skvělá řada, kde se navrátili spíše průměrní slavní účastníci, nicméně s pár výjimkami velmi zajímaví. Dlouho jsem se tak nenasmál u Survivora jako když úřadoval The Specialist a jeho Stealth R Us. Mělo to drajv, často se přelévala moc a dokonce i nenápadní hráči, snad krom Sherri, vymýšleli různé strategie. Možná někomu přijde finálová pětka nudná, plná outsiderů, ale to spíš zapříčinila téměř dokonalá hra Cochrana a Dawn, kteří se zbavovali silných dříve, čímž jejich hra získala naopak na síle. Musím uznat, že casting fanoušků se příliš nepovedl, ale ti lepší vydrželi do sloučení a nudní příliš nezabírali prostor, protože skončili velmi brzy. Vítěz absolutně zasloužený. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste schopní dát této impotentní sračce plné idiotských hráčů vydávaných za hvězdy, kteří za 3/4 řady nepředvedli absolutně nic (zbytek ještě nebyl odvysílán) 86%, pak je načase zhodnotit, jestli tomu pořadu vůbec rozumíte a měli byste ho hodnotit, nebo jste jen konzumní ocasové. Tento shit si zaslouží pouze vrcholné opovržení nad jeho průběhem, obsazením, celkovou kvalitou a zábavností, tady není na místě dávat dobré hodnocení jen proto, že je to Ten "Survivor". Jeff Probst potvrdil, že je největším nádorem současného pořadu, tak doufám, že si sledování pořádně užil (sám si tam nasral hráče, které chtěl jako jediný vidět znovu), já se posral nudou podobně jako u One World a jediná ucelená myšlenka po sledování většiny epizod, byla: "Kdy už konečně tato ohavná sračka (současný pořad) skončí?"... 20% (po finále půjdu s hodnocením jistě ještě níže) /// edit: A s hodnocením níže skutečně jdu, jelikož vítěz je nejhorší v celé historii pořadu. Český Trosečník pomalu a jistě klepe na dveře, povolejte Vašuta, nemá už co zkazit. 5% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedna z nejslabších sezón je za námi. Vítěz nakonec vcelku zasloužený, i když v porotě bych našel víc adeptů, kteří by si to zasloužili. Bída této série začala už s castingem a rozdělením kmenů (proč proboha nepromíchali fanoušky s oblíbenci hned na začátku???) a vlekla se vlastně až do konce. Veškerý vývoj byl ve smyslu: dobří stratégové se mezi sebou navzájem vymlátí a zbydou jen emočně labilní nesympatičtí nehráči. Jeffova snaha stále tlačit na emoce ho úplně zaslepila a na obrazovce tak máme možnost vidět jedno emoční zhroucení za druhým, furt někdo bulí, soutěže jsou nudné a okopírované z předchozích sérií a ani odměny nemají žádnou kloudnou úroveň. Fyzicky to byla pohodička, skoro jim tam nepršelo, brzo dostali nejrůznější komfort, soutěže dost snadné (kde jsou doby náročných vodních soutěží jako v Cook Islands)...no prostě jedna velká nuda._____Zklamání: fanoušci (jediný schopný byl Reynold), Brenda (totálně mimo dění), Erik (dobrák, ale jako hráč jalový), produkce + Jeff (těm připisuji největší podíl na dojebání této série). Co tato série přinesla naopak pozitivního? Malcolm a Andrea si řekli o místenku v případné superhvězdné závěrečné sérii. Toť vše... ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Nuže, překvapuje mě rozporuplné hodnocení, neboť já jsem se bavila. Výběr hráčů na obou stranách sice byl diskutabilní, já ale o něm diskutovat nebudu. :) Potěšil mě návrat pár lidí, jmenovitě Brendy, Malcolma. Co mě ale nepotěšilo vůbec byla skutečnost, že Brenda snad do poloviny série ani jednou nemluvila do kamery, díky tomu mi došlo, že se asi do finále nedostane. Malcolm byl opět velmi koukatelný, je to pašák, ale je jasné, že na Ozziho by v challengích neměl. ENIL ADAM :) Nejhorší osobou v celém Caramoanu vyhlašuji Dawn, je to ubrečená protivná ženská a jsem strašně ráda, že nedostala ani jeden hlas (v zásobě mám ještě horší pojmenování, ale nechci být nahlášena). Spousta hráčů odděluje hru od života, aby mohl podřezávat krky, ale v jejím podání to prostě byla sviňárna. Breakdown Brandona byl docela silný zážitek, jak ho Jeff Probst masíroval/uklidňoval bylo vtipné. StealthRUs mě taky velmi bavilo, všechna čest členům, že Phillipa nezabili. Postavy fanoušků ignoruju, ano 4 nebo kolik od sebe nerozeznatelných blondýn bylo velmi nešťastné. Sherri mi přišla relativně v pohodě, byla jsem zvědavá na její závěrečnou řeč. Leč nějak jí to nevyšlo, už mi najednou nepřišla tak ok. Zajímalo mě, proč v Reunionu nezmínili Brandona. A byla jsem ráda, že neúčast Brendy byla alespoň částečně způsobena pokročilým těhotenstvím a ne nějakou starou píčou. Ups. Tak jsem to teda stejně napsala. Tri amigos a zahrání dvou skrytých imunit bylo fajn. Absence zášti od Andrey na závěrečné kmenové radě potěšila. Vítěz mi nevadí. x.o.x.o. P.S. Miluju tě Brendo. ()

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

Prozatím. ***** 18.02.13 Finálová epizoda se blíží, vše graduje. Ale od začátku..(SPOILER) výběr hráčů překvapil a nedá se říct, že by mě to hned odradilo. Fanoušci, ač mnozí tvrdí opak, byli podle mě vybrání skvěle. Andrea, Malcolm, Cochran a Brenda tam šli s tím, že předvedou velké věci, a to udělali. Překvapil mě Phillip, který tam nebyl "villain", předčil ho Brandon na plné čáře. Kmen favoritů také nebyl špatný, Reynold a Eddie se protloukali a šlo to dobře. Velké překvapení, že z mých 5 favoritů na vítězství jich už všech 5 odešlo. Velké tahy (Malcolm ruleez!), slvělé soutěže. Po nevydařené sezóně 25 rozhodně zlepšili, co se dalo! Jen mě trochu irituje, že se tam stále drží věčně uřvaná Dawn, která by mohla mít nominaci na Nejhoršího Survivora v historii a Sherri, která zatím nepředvedla vůbec nic, jen plno obličejů "já to tu vedu", což bylo neskutečně naivní. Velké plus za Život v Ponderose a ukázky z přípravy soutěží. Velmi dobrá série, možná záchrana Survivora na pár let dopředu. (snad vyhraje Cochran nebo Eddie) 11.05.13 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)

Reklama

Reklama