Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 4

Recenze (80)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Od diskutabilního castingu na obou stranách (superfandové Shamar a Eddie?... vs. favoriti Francesca nebo Brandon Hantz?....), přes nesnesitelnou a odpornou manipulaci divákem (nesmyslný střih, kdy některé soutěžící z finálové šestky vůbec nestihneme poznat, zatímco jasně nadržuje jiným (a zbytečným), poprvé v historii produkcí nasazená druhá skrytá imunita do hry po sloučení atd..) až po silně neuspokojivé až otravné finále se snad nejhorší finálovou pětkou vůbec, Fans vs. Favorites 2 se stává možná největším survivorovským zklamáním. Vítěz: 2* - první půlka sezóny žádná hra, zbytek tichá a nenápadná hra typu Amber s otravnou osobností a sebeklamem o vlastních schopnostech, objektivně jakžtakž zasloužená výhra. Oblíbenci: Andrea Boehlke, Malcolm Freberg ()

dan.pacino 

všechny recenze uživatele

Prozatím. ***** 18.02.13 Finálová epizoda se blíží, vše graduje. Ale od začátku..(SPOILER) výběr hráčů překvapil a nedá se říct, že by mě to hned odradilo. Fanoušci, ač mnozí tvrdí opak, byli podle mě vybrání skvěle. Andrea, Malcolm, Cochran a Brenda tam šli s tím, že předvedou velké věci, a to udělali. Překvapil mě Phillip, který tam nebyl "villain", předčil ho Brandon na plné čáře. Kmen favoritů také nebyl špatný, Reynold a Eddie se protloukali a šlo to dobře. Velké překvapení, že z mých 5 favoritů na vítězství jich už všech 5 odešlo. Velké tahy (Malcolm ruleez!), slvělé soutěže. Po nevydařené sezóně 25 rozhodně zlepšili, co se dalo! Jen mě trochu irituje, že se tam stále drží věčně uřvaná Dawn, která by mohla mít nominaci na Nejhoršího Survivora v historii a Sherri, která zatím nepředvedla vůbec nic, jen plno obličejů "já to tu vedu", což bylo neskutečně naivní. Velké plus za Život v Ponderose a ukázky z přípravy soutěží. Velmi dobrá série, možná záchrana Survivora na pár let dopředu. (snad vyhraje Cochran nebo Eddie) 11.05.13 ()

Reklama

V_erus_h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zděšení hned od prvního dílu.. V první FvF jsem měla ráda téměř všechny favority a dodnes ji považuju za jednu z nejlepších řad vůbec.. Jedinej, kdo mi tady nevadil byla Andrea, Corinne, Malcolm a Brenda, o které jsem do sloučení a vlastně ani po něm nic moc nevěděla a docela mě to štvalo.. Jasně, 4/10 není zas tak málo, ale jde o to, že ten zbytek jsem naopak totálně nenáviděla.. :D Už jak je ukazovali, tak si říkám: "To snad ne, tohohle (Phillip - absolutní cvok, kterýho nemůžu ani cejtit, Brandon - měl by být zavřený někde pod zámkem ve svěrací kazajce, Cochran - kterej se trochu vyšvihl v průběhu hry) a tahle (Dawn - paranoidní, falešná hysterka, Franceska - WTF?).. Nijak zásadně mě neoslovili ani fanoušci - hned na začátku mě fakt štval Shamar a Sherri.. A navíc u téhle série mi přišlo, že jistí hráči byli hódně protěžovaní na úkor ostatních, ikdyž teda nechápu proč.. Opravdu nuda - všichni byli táák "hodní", žádné podrazy.. Jedna z nejhorších (pro mě).. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 13. díle jsem se rozhodl trošku zrekapitulovat tuhle tu sérii. Tak nejprve chci říct že bych nejspíš hodnotil trošku mírněji, kdyby nešlo o sérii, kde mají být fanoušci vs. FAVORITÉ!! Série ztroskotala hned na té nejpodstatnější věci a tím je výběr hráčů. Většina favoritů nemá žádné právo si říkat oblíbenci, protože jsou tam asi 3 hráči z celého kmene, kteří si tento "titul" zaslouží. Zbytek je směska totálně průměrných hráčů a téměř podobná situace je i u fanoušků. SPOILER: Jediním z mála opravdu silných momentů je jedna z nejlepších kmenovek survivoru "skrytých imunit" a to všechno díky Malcomovi, který tam byl z oblíbenců snad jediným zajímavým hráčem, jinak mě však ten zbytek moc nebral. Proč komentuju už po 13. dílu??? Je to prostě proto, že ať už to vyhraje, nebo se stane cokoli, velký vliv to na můj názor k téhle sérii mít nebude. EDIT: Ano, bylo to přesně tak jak jsem si myslel. Série zkončila tak jak předpokládal a i přes to, že jsem rád že to nevyhrál někdo jiný, tak hodnocení zůstává pořád stejné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor na spilery. Ať nejste nasraní. Tahle série není z celkového pohledu kdovíjak úchvatná a perfektní, ale obsahuje několik velmi silných, takřka až nezapomenutelných, momentů. Z mého pohledu nejzajímavějším momentem je absolutní zešílení mladého Russela, který v této sérii rozhodně nevystupuje v roli světce vedeného samotnou rukou boží, jak tomu bylo v Jižním Pacifiku. Dalšími super postavičkami jsou negři. Na každé straně jeden. Na straně fanoušků 150 kilový mariňák Shamar, který dokázal denně proležet 19 i více hodin. Na straně druhé Phillip Sheppard - narcista, totální magor a údajný bývalý federální agent. Tohle trio se staralo o veškerou zábavu. K tomu si troufnu na vrch přidat jednu luxusní kmenovou radu, přičemž sami poznáte kterou. Na závěr mě velmi potěšilo vítězství a předvedená hra zrzavé bílé tempery Cochrana. Musím smeknout svůj širák před změnou, kterou si za dva roky prošel. Jinak, jak už jsem uvedl, série bohužel nepřináší mnoho zvratů, či napětí. Vidím to na zlatý střed. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)

Reklama

Reklama