Reklama

Reklama

Kdo přežije - Krev není voda

(série)
  • USA Blood vs. Water
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Obsahy(1)

Na Filipínách budou tentokrát soutěžit trosečníci proti rodiným příslušníkům. Soutěžící si musí poradit nejen s jídlem, pítím, ale především s drsnými podmínkami přírody celých třicet devět dní. Tato série byla natáčena na na filipínském ostrové Palaui v provincii Cagayan. Komu se podaří přechytračit a přelstít ostatní, přežít a získat titul poslední přeživší a vyhrát tak i jeden milion dolarů? (reich)

(více)

Recenze (63)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě paráda.... Koncept blood vs.water alespoň dočasně oživil tu poněkud stagnující survivorovskou šablonu, která už řádnou řadu sérií diváka nepřekvapovala a snad až unavovala. Hra samotná se obešla bez osobní nenávisti, zlých hajzlovin či zaslepující zatrpklosti.. a to mám rád. Vítězovi jsem fandil hned z kraje a v milém překvapení jsem sledoval jak porota v závěru uznala jeho hru - přesto, že se celou dobu tvářili tak strašně ublíženě. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, u kterých je daleko zábavnější část do sloučení, to mají v hodnocení těžké, přecijenom to však na slabé čtyři vystačí. Vyhrál ten nejlepší, což se cení. Je tu celá řada silných charakterů, kterým se dá fandit či je nesnášet (namátkou Tyson, Hayden, Ciera, Vytas, Brad), stejně jako řada otravných hráčů (Monica, Laura B, velké zklamání Colton). Slabinou řady jsou velmi laciné soutěže, které sice z velké části spoléhají na vnitřní vůli hráčů, což mám rád, ale jsou většinou velmi levné, opakující se a většinou zvýhodňují ty slabší, což se hodně projevilo v Redemption Islandu, který opět dokázal svou nadbytečnost. Další slabinou je velmi lživý střih, mám pocit, že se to v Survivoru neustále stupňuje. Čím dál tím víc mám pocit, že sleduji habaďůru místo reality show. Celkově to však nebylo špatné (a rozhodně lepší, než většina z nás po zveřejnění castu čekala) a tahle řada se hrdě zařazuje mezi čistý Survivor průměr. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tu dementní Moniku nesnášel, nechápu jak s ní může Brad tak dlouho vydržet. Byla to asi jediná vada na jinak úžasný sérii. Poprvé jsem se rozhodl, že budu koukat na Survivor jednou tejdně a nepočkám si na konec sezóny a vybral jsem si jednu z nejlepších řad vůbec. Vážně jsem si Blood vs. Water zamiloval a to hlavně díky starým tvářím a novým překvapivě sympatickým soutěžícím. Nečekaně hodně zvratů a zajímavě pojaté soutěže, kde se mohl poražený prohodit s jeho příbuzným. I po 26 sériích má Survivor co nabídnout a pořád vymýšlí nový překvapení.Jedna z mála sérií, kterou neposere ani vítěz, který si to vážně zasloužil, konečně to vyhrál taky někdo, komu jsem fandil. Doufám že bude někdo překládat další řady, protože Exi se nám sekl a už nechce překládat. Byla by to škoda, kdyby už survivor nikdo nepřekládal. Oblíbenci: 1. Ciera, 2. Tyson, 3. Brad ()

ferero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku mě ta řada teda ani trochu nebavila, v každém díle pravidelně všichni brečeli a vylívali si srdce, jak je těžké hrát proti svojí drahé polovičce. Říkám si to si snad dělají prdel, tohle není survivor. Ale jakmile větsina o svého blízkého přišla, začlo to být konečně zajímavé a pár kmenovek bylo hodně dobrých. 70% ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Zajímavá společenská hra. Ačkoli je úroveň různá, přesto hodnotím jako celek a nemíním rozpitvávat každou řadu zvlášť. Je zajímavé sledovat, jakým způsobem se každý z vítězů dopracoval k cíli. Někdy byl jasný favorit, někdy prošel s odřenýma ušima a někdy se volilo to nejmenší zlo! Každopádně, zkušenosti se zde cení, i proto asi byly nejzajímavější řady s navrátilci! Jsem velice spokojená s jedinou dvojnásobnou vítězkou - chytrá, uvážlivá, sžíravě ironická a hlavně nenápadná...! ()

Galerie (149)

Zajímavosti (13)

  • Tato série je spojena se dvěma smutnými událostmi. Soutěžící Caleb Bankston tragicky zahynul nedlouho po odvysílání. Zemřel na následky úrazu při střetu s vlakem. Soutěžící Tině Wesson zahynul dospělý syn při dopravní nehodě, a to dokonce dva týdny před finálovým natáčením v L.A. Přesto se Tina i její dcera Katie posledního natáčení zúčastnily, včetně následného Reunionu. (DonQ)

Reklama

Reklama