Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Marys 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, kde hrá pôvabná Liz Hurley (ona je tak sexy) a tiež Matthew Perry (perfektne sa zhostil úlohy priebojného kuriéra).Skvelé bolo taktiež obsadenie Cedrica the Entertainera. Najviac sa mi páčila scéna v oddelení batožín, neviem síce prečo... Tento film sa dá považovať za komédiu pre spríjemnenie večerov s rodinou 83% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ještě to nekončí, ale dál už nemůžu. Začátek nebyl tak špatný a hlavně casting se nezdál být vůbec špatný. I Liz Hurleyovou bych zkousnul, ač je to jen přeceněná čuba. Film je dál ale už jen příšerně trapnej. Humor jak pro 5ti letá děcka. Eskapády jsou opravdu neksutečné. No a úplně nejhorší jsou ty dementní kecy, které se tu odehrávají. Takže necháme čubu čubou a pudeme radši pařit Civilizaci 5, ne? ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Ekvivalent subjektívnej slabosti pre krásne romantickú komediálnu absurditku. Tie romantické paradoxy na spôsob Allena po lobotómii bavia aj v hollyromcom prevedení so scenárom napísaným počas šoférovania trolejbusu napokon ešte zahraného Perrym v predsmrtnom kŕči. Zábavné. A k tomu Vincent Pastore a Cedric the Entertainer v životnej roli. Lepšie by to už nezahral ani klokan s koalou. Buď máš nadhľad, alebo radšej choď porýlovať starej záhradku. ()

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry si od Přátel odskočil, aby zahláškoval zase pro změnu v nějakém filmu. Já si při takovýhlech filmech vždycky představuju, že jenom není doma u svých přátel, ale v práci, a tahle komedie je jeho bokový příběh, o kterém v Přátelích nemluvil. Matthew je totiž pořád stejný, pořád stejně bláznivý, ve stejně šílených situacích, se stejnejma kecama. Ale když to funguje, tak proč ne. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama