Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

asirtes 

všechny recenze uživatele

Ekvivalent subjektívnej slabosti pre krásne romantickú komediálnu absurditku. Tie romantické paradoxy na spôsob Allena po lobotómii bavia aj v hollyromcom prevedení so scenárom napísaným počas šoférovania trolejbusu napokon ešte zahraného Perrym v predsmrtnom kŕči. Zábavné. A k tomu Vincent Pastore a Cedric the Entertainer v životnej roli. Lepšie by to už nezahral ani klokan s koalou. Buď máš nadhľad, alebo radšej choď porýlovať starej záhradku. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, kde hrá pôvabná Liz Hurley (ona je tak sexy) a tiež Matthew Perry (perfektne sa zhostil úlohy priebojného kuriéra).Skvelé bolo taktiež obsadenie Cedrica the Entertainera. Najviac sa mi páčila scéna v oddelení batožín, neviem síce prečo... Tento film sa dá považovať za komédiu pre spríjemnenie večerov s rodinou 83% ()

Reklama

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si americká studia představují komedii pro každého. Do ústřední dvojice obsadí známého herce a půvabnou herečku, použijí pár vtípků, dodají jakous takous zápletku, promíchají a vznikne něco beznadějně tuctového a zaměnitelného. Matthew Perry má už od dob Přátel na své postavy vlastně šablonu a používá stále tytéž ksichtíky, které jsou pravda, když ho nesledujete stabilně, docela fajn, jenže na celovečerní film je to málo. No a Elizabeth je sice kočka, ale ne tak dobrá herečka, aby pouze její přítomnost dokázala film udržet v přijatelné kvalitě. Chybí zkrátka dobrý scénář a kvalitní vtipy. Celkový dojem: 45 %. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal sem teda větší zábavu, než mi to nakonec nabídlo. Metthew Perry se rozhodně nehodí na cool machříka tak jako na ňoumu a Elizabeth Hurley, i když má skvělý tělo, tak tady neni moc příjemná, ale i tak to dokáže po celou dobu zabavit a Bruce Campbell je zase hustej, nicméně nic extra se stejně nekoná ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama