Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal sem teda větší zábavu, než mi to nakonec nabídlo. Metthew Perry se rozhodně nehodí na cool machříka tak jako na ňoumu a Elizabeth Hurley, i když má skvělý tělo, tak tady neni moc příjemná, ale i tak to dokáže po celou dobu zabavit a Bruce Campbell je zase hustej, nicméně nic extra se stejně nekoná ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to jde. Hlášky ala Willis Perrymu úplně nesedí, taky to není Willis že. Elisabeth hrát moc nemusí, stačí se na ni dívat. Myslím, že kdyby tu minisukni nahradila jinou minisukní, hodnocení by šlo nahoru. Scéna na pásu pěkná, hlavně proto, že Eli zbavila kalhot. O to asi šlo, ale ještě měla svetr...... ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na jeden večer, v našem případě na jedno odpoledne. Solidní obsazení, ale jinak jde o takovou tu pitomou blbůstku amerického komediálního světa. Přesně do ní zapadá Matthew Perry společně s Terry Crewsem. Ovšem Můj soused zabiják či reklami na Old spice jsou úsměvnějšími kousky než býti Sářiným sluhou. 55% ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film založený na námětu honiček okolo soudních obsílek nebyl vůbec špatný nápad a zatím nejakčnější a nejdrsnější Matthew Perry ever (a celkem jsem mu to i baštil), tolik ran neschytal za všechny jeho ostatní filmy dohromady. Film svižně odsýpá a Elizabeth Hurley je zatraceně sexy. Jasná záležitost na čtyři hvězdy ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Slovo průměr v Hollywoodu neradi slyší, jenže zde se to označení skvěle hodí, a proto Vás Hudlinův film asi stěží něčím zaujme. Příběh (ohraný) k němuž přihodíte pár vtipů (ohraných) které neurazí a dobře napsané (ohrané) postavy = Tuctová komedie, nevymykající se standardu vůbec ničím, jejíž jediné bezvýznamné plus spočívá v tom, že neurazí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama